Netflix filmek 2022 február – Infók itt!

Hirdetés

Netflix filmek 2022 február – Infók itt!

A magas lány 2
Jodi álma valóra válik, amikor főszerepet kap az iskolai musicalben, de a növekvő nyomás nemcsak az önbizalmát tépázza meg, hanem a párkapcsolatát is veszélybe sodorja.

Legkedvesebb barátnőm, Anne Frank
Anna Frank és Hannah Goslar igaz barátságán alapuló története, a nácik által megszállt Amszterdamtól a koncentrációs táborban történt megrázó találkozásukig.

Hirdetés

A Tinder-csaló
Gazdag, világjáró gyémántmogulnak adta ki magát, és a neten szedett fel nőket, majd dollármilliókat csalt ki tőlük. Most viszont néhány áldozat bosszúra készül.

Az ablakomon át
Raquelnek régóta tetszik a szomszéd srác, és kapcsolatuk elmélyül, amikor a fiú – családja tiltakozása ellenére – érzelmeket kezd el táplálni iránta.

Egy nyári találkozás
Hullámok, napsütés és szerelem vár egy kiváltságos kamaszlányra, aki egy szabad szellemű kitesurfoktatóval éli át élete első szerelmét egy tengerparti nyaralóhelyen.

Szerelmi taktikák
Egy reklámszakember és egy divattervező-blogger, akik nem hisznek a szerelemben, fogadást kötnek, hogy a másik szerelmes lesz – amit furcsa módszerekkel próbálnak elérni.

A texasi láncfűrészes mészárlás
Az influenszerek, akik új életet akarnak lehelni a texasi szellemvárosba, találkoznak Bőrpofával, a hírhedt gyilkossal, aki emberi bőrből készült maszkot visel.

Megállás nélkül
Egy korrupt zsaru elveszíti az élete feletti irányítást, amikor eltussol egy balesetet, és titokzatos tanú kezdi el fenyegetni.

Netflix filmek 2022 február – Infók itt!

Ez a cikk Netflix filmek 2022 február – Infók itt! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Foci edzés ovisoknak – Itt megtalálod!

Bonprix ruha visszaküldés – Infók itt!