Netflix filmek 2022 március – Infók itt!

Hirdetés

Netflix filmek 2022 március – Infók itt!

A Fekete Rák hadművelet
Egy katona elszánt küldetésre indul, hogy szigorúan titkos rakományával átkeljen egy befagyott tengeren, véget vessen az apokaliptikus háborúnak, és megmentse a lányát.

Formula 1: Hajsza a túlélésért
Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket a pályán és azon kívül is.

Hirdetés

Az átok háza
A nyomozó egy borzalmas ügy nyomait követve egy elátkozott házhoz jut, amelyben megelevenedik a szövevényes, hátborzongató múlt – és a pusztító, határtalan düh.

A jég ellen
Két férfi a túlélésért harcol egy elveszett térkép után kutatva Grönland fagyos tájain. Az 1909-es dán sarkköri expedíció igaz története alapján.

Pánik
Egy vezető beosztásban dolgozó nő bejelentkezik egy exkluzív klinikára, hogy kezeltesse pánikrohamait. Mindeközben a külvilágban is sokan szoronganak.

Kalózok: Az utolsó királyi kincs
Bátor csoszoni kalózok és banditák küzdenek viharos vizeken, harcias riválisokkal, rejtélyes nyomokat követve, hogy megtalálják a tengeren elveszett királyi aranyat.

Hétvégi kirándulás
Amikor legjobb barátja eltűnik egy horvátországi kirándulás során, Beth megpróbálja kideríteni, hogy mi történt. De minden nyom újabb nyugtalanító csalásra derít fényt.

Netflix filmek 2022 március – Infók itt!

Ez a cikk Netflix filmek 2022 március – Infók itt! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Foci edzés ovisoknak – Itt megtalálod!

Bonprix ruha visszaküldés – Infók itt!