Emlékkép – új dallal jelentkezett NEX (dalpremier)

Emlékkép címmel új dallal jelentkezett NEX. A dalt az online magazinok közül a Divatikon olvasói hallgathatják meg először.

 

Hogyan született a dal? Milyen volt az alkotói folyamat?

A dal gyakorlatilag teljesen spontán módon jött létre, kipattant a fejemből, hogy szeretnék rögzíteni egy improvizációt egy stúdió program és egy looper segítségével.

Honnan inspirálódtál?

Nekem az inspiráció általában belülről fakad, de van amikor más zenészek szerzeményi motiválnak arra, hogy létrehozzak valami újat. Néha elég az, ha meghallok egy ügyeskezű gitárost, vagy egy tehetséges zongoristát ahhoz, hogy leüljek alkotni.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlod a dalt?

Én azoknak ajánlom ezt a dalt, akik szeretik a nyugodtabb hangvételű zenét és relaxálni vágynak, vagy éppen szeretnének egy szép emléket felidézni magukban. Engem ez a dal egy romantikus nyári naplementéhez vezet vissza, amikor életem egyik legszebb pillanatát éltem át a párom társaságában.

Milyen visszajelzéseket kaptál a dallal kapcsolatban? Milyen a fogadtatása?

Eddig nem sok emberhez jutott el, de a szeretteim pozitívan vélekedtek a dalról. A közösségi média oldalakon kommenteket és privát üzeneteket még nem kaptam.
Nex Facebook oldala
Nex YouTube csatornája

 

Facebook Comments

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár