Nincs depi! – páros interjú SMF Tibivel és Fodor Jenniferrel nemrégiben megjelent új, közös daluk kapcsán

Hirdetés

 

 

Hirdetés
SMF
SMF
Fodor Jennifer
Fodor Jennifer

 

Hirdetés

SMF Tibi nemrégiben egy vadonatúj dallal jött ki, amely a következő lemezén lesz hallható. A dalszerző-rapper a nótáról és a közös munkáról így nyilatkozott a Divatikonnak:

“A következő szóló lemezemre készült ez a dal. Szerettem volna egy “saját himnuszt”. Ez a track teljes mértékben rólam szól. Persze, a többi is, de ebből megtudhatja a hallgató, hogy milyen személyiség vagyok valójában. Eredetileg magyar refrént szerettem volna, de Jenn. F.-nek jobban ment az angol nyelvű szöveg megírása. Aztán belegondoltam abba, hogy talán nem is lenne rossz. Jennel már másodszorra dolgoztam együtt, és már az első melónknál is meg volt az összhang. Egy olyan lányról van szó, aki tudja, mit akar. Belevaló csajszi.”

A dalpremier kapcsán megkerestük Jennifert is, aki a korábbi zúzós rocknóta ezúttal a lírai oldalát csillogtathatta meg a vadonatúj dalban. A fiatalokkal páros interjút készített a Divatikon, amelyet az alábbiakban adunk közre:

Honnan jött az ötlet, hogy a klip kétnyelvű legyen?

Tibi:

Eredetileg magyar refrént szerettem volna, de Jenn F.-nek jobban ment az angol nyelvű szöveg megírása. Aztán belegondoltam abba, hogy talán nem is lenne rossz.

Jennifer:

Hozzám valahogy mindig közelebb állt az angol nyelvű dalszövegek megírása. Egész hosszú ideje érdekel az angol/amerikai nyelvezet, a zenei kultúra. És úgy gondoltam, miért ne próbálhatnék meg egy ilyen fiatalos pörgős dalt még jobban feldobni egy angol nyelvű refrénnel.

Milyen volt Jennivel a közös munka?

Tibi:

Jenn-el már másodszorra dolgoztam együtt, és már az első melónknál is meg volt az összhang. Egy olyan lányról van szó, aki tudja, mit akar. Belevaló csajszi.

Milyen volt Tibivel együtt dolgozni?

Jennifer:

Ahogy SMF is említette már, ez nem az első projektünk együtt. Teljes az összhang köztünk már az első pillanattól kezdve. A gondolkodásunk és a zenéhez való hozzáállásunk is nagyon hasonló. Habár hozzám nem pont ez a stílus állt közel az elmúlt években, SMF által igazán megszerettem ezt az ágazatot is. Remek volt együtt dolgozni vele.

Mesélnétek  a dal ihletéséről?

Tibi:

A következő szólólemezemre készült ez a dal. Szerettem volna egy “saját himnuszt”. Ez a track teljes mértékben rólam szól. Persze, a többi is, de ebből megtudhatja a hallgató, hogy milyen személyiség vagyok valójában.

Jenn:

A kérés az volt, hogy SMF személyiségét tükrözze a refrén is. Senki számára nem titok, hogy egy egyenes, őszinte és szókimondó srácról van szó. Úgy gondolom, sikerült mindent kihozni ebből a dalból.

Mikor jön ki a vadonatúj korong? Milyen számok lesznek rajta? Mit lehet róla tudni?

Tibi:

Az album megjelenéséről még nem tudok pontos infót mondani, de szeretném még idén kiadni. Mellette egy közös projekten is dolgozom DaWiz barátommal. Szóval pörgős lesz ez az év. A lemezemen mindeféle dal lesz. Pozitív töltetű, erőszakos, poénos… Depressziós dalt viszont már nem írok. Pont arról szól az egész album, hogy ennek már  vége. Nincs depi!

Kik működnek közre a lemezen?

Tibi:

Hogy kik a közreműködők, még előttem is rejtély, de ami biztos, hogy Jenn F. és DaWiz biztosan szerepelnek majd rajta.

Jenn:

Izgatottan várom a jövőbeli közös munkát. Biztos vagyok benne, hogy még sok közös dal lesz mindkettőnk albumain!

Búcsúzóul Jennifer még azt is elárulta, hogy számára egy teljesen új stílusvilág nyílt meg azzal, hogy egy egy tehetséges rapperrel dolgozhat együtt. “Véleményem szerint, minden zenei ágazatnak megvan a maga sajátos szépsége. Az a szövegfelépítés, amit SMF kreál, egyszerűen hihetetlen. Igazán kifejező, annak ellenére, hogy a nálam megszokottnál jóval nyersebb, szókimondóbb. Érdekes volt egy ilyen műfajjal is megismerkedni közelebbről.”- zárta gondolatait Jennifer.

Széles L. Gábor
2015.05.16

Mondd el a véleményed

Csak néztünk! Csonka András érdekes vallomása

Kalózok az Éden Hotelben, valakiknek véget ér a játék – hétfő 21:15