Női mokaszint keresel? Ide érdemes benézned!

Hirdetés

Női mokaszint keresel? Ide érdemes benézned!

Egy kis fiús vagányság? A mokaszin cipő lakkozott vagy bőr kivitelben igazán különleges lehet egy fehér blúzzal, élére vasalt nadrággal és különleges kalappal. Business woman egy szempillantás alatt!

Bővebb: Mokaszin női

Hirdetés

A női mokaszin egy olyan stílusú cipő, amelyet általában könnyű bőrből készítenek, és általában egy szintén bőrből készült, puha talppal rendelkezik. A mokaszinok kényelmesek és könnyen hordhatóak, és hagyományosan az északi amerikai indiánok által viselt cipők közé tartoznak.

A női mokaszinok lehetnek egyszerű vagy díszített kialakításúak. Sokféle színben és mintával kaphatóak, és akár bélés nélkül, vagy melegebb tartással is rendelkezhetnek. A legtöbb női mokaszin slip-on stílusú, azaz nem rendelkezik cipőfűzővel vagy más rögzítő mechanizmussal.

A női mokaszinok sokféle stílusban és anyagban kaphatóak, és jól kombinálhatóak számos öltözékkel, mint például farmerrel, szoknyával vagy rövidnadrággal. Ezek a cipők azonban általában nem javasoltak hosszabb sétákhoz vagy sporttevékenységekhez, mivel nincs megfelelő tartásuk vagy talpuk az ilyen tevékenységekhez.

Bővebb: Mokaszin női

A Női mokaszint keresel? Ide érdemes benézned! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Jön az ezredik Depresszió koncert – új klip és lemezbemutató turné

Női mokaszin árak – infok itt!