Nora Roberts – Tünékeny szerelem könyv pdf – Íme a könyv online!

Nora Roberts – Tünékeny szerelem könyv pdf – Íme a könyv online!

Egy szupersztár krimiírónő meglátogatja a nővérét, hogy szabaduljon a dedikálókörútja unalmából, ám egyszer csak azon kapja magát, hogy egy valódi gyilkos után nyomoz, aki egyszer már darabokra zúzta az életét… most pedig véget akar vetni neki.

Grace McCabe döbbenten látja, hogy nővére, Kathleen egy lepusztult washingtoni negyedben él, és csúnya válása után telefonszex-operátorként egészíti ki jövedelmét. De ha a cége, a Fantasy Inc. teljes névtelenséget biztosít alkalmazottainak, akkor milyen veszélyeket rejthet ez a munka? Grace hamarosan megtudja a választ, amikor egy este hazaérve olyan rettenetes látvány fogadja, ami akár az egyik saját regényében is szerepelhetett volna. Az írónő nem fogadja meg a hidegfejű nyomozó, Ed Jackson tanácsát, és vakmerően csapdát állít, hogy előcsalogassa a gyilkost rejtekhelyéről. De mi védheti meg egy őrült zsenitől, akinek senki és semmi nem állíthatja meg gyilkolási vágyát?

Nora Roberts – Tünékeny szerelem könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Nora Roberts – Tünékeny szerelem könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Mitch Albom – Öten a mennyországban könyv pdf – Íme a könyv online!

Nora Roberts – Vértestvérek – Völgy-trilógia 1 könyv pdf – Íme a könyv online!