Nosztalgikus, bulizós dallal köszönti a nyarat a Ruby Harlem

Hirdetés

 

Nosztalgikus emlékeket ébresztő, ám mindenképpen ízig-vérig nyári, bulizós, és nagyon fülbemászó, REPLAY gomb beakadós nótával köszönti 2020 szokatlan, a koronavírus miatt meglehetősen  rendhagyóra sikeredett, visszafogott nyarát Iván Szandra bandája, a Ruby Harlem. A zenekar tagjaival ennek apropóján beszélgettem.

A  klip itt tekinthető meg:

Hirdetés

Nem tudom megkerülni a kérdést, ti hogyan éltétek meg az elmúlt hónapokat és számotokra milyen tanulságai vannak a lassan talán magunk mögött hagyott időszaknak?

Türelemmel éltük meg ezt az időszakot és ami vele járt, jár. Otthon a négy fal között, sokkal inkább befelé, önmagunkra és a szeretteinkre koncentrálva töltöttük a napjainkat. Nagyon jó érzés volt június elején az első próbán újra együtt lenni és muzsikálni.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlanátok a dalt?

Azt szeretnénk, ha a dalhoz élményeket gyűjtenének a kedves hallgatók, amire mindig jó lesz visszaemlékezni

Mit kell tudni a dalról? Hogy született? Van valami jó kis sztorija?

2019-ben íródott és az első címe ’19 nyár’ volt. A tavalyi évben nem tudott megjelenni, így lett ‘Veled eljött a nyár‘ a címe.

Most hogy kezdik visszavonni a korlátozásokat, így megszűntek az idősek számára fenntartott vásárlási idősávok és 500 fő alatti koncerteket már lehet tartani, hol láthatnak és hallhatnak benneteket a rajongók?

2020.július 14-én Hajdúböszörményben koncertezünk,júli 27 -én a Petőfi TV-n lesz látható és hallható az Akusztik koncertünk,2020. augusztus 16-án Tokajban, 2020. augusztus 20-án pedig Zsámbékon “csapatjuk” a bulit.

Köszönöm szépen az interjút!

A Ruby Harlem Facebook oldala:
https://www.facebook.com/rubyharlem/

Mondd el a véleményed

Tizenöt millió forintnyi adományt osztottak szét

Nincs de – zúzós taktusokkal hasít az éterbe vadonatúj klipjében a Touch Me Not