November 28-án ismét Terra-Akva a Groupama Arénában!

Terra-Akva 2021 – A Groupama Aréna Rendezvénytermét ismét elfoglalják az érdekes kisállatok.

A Terra-Akva rendezvény szervezői, több mint 1700 nm-en, terráriumi és akváriumi állatokkal, felszerelésekkel, tanácsadással várják a kedves látogatókat.

Lenyűgöző pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, és kétéltűek, eleségállatok, vadászgörények, sünik, díszhalak lesznek láthatóak szakszerű körülmények között, de csigák, egerek, apró rágcsálók és díszhalak is feltűnnek majd a Börzén. Egyszóval minden olyan érdekes és ritka állat, melyeket nem mindennap lehet megcsodálni!

November 28-án délelőtt kilenc órától kezdődő rendezvényen, már a nyitástól megtekinthetőek lesznek a különleges kisállatok, mely az egész család számára kiváló őszi, vasárnapi programot kínál.

A Terra-Akva Börze nem egy szokványos állatokkal foglalkozó rendezvény, hiszen a szervezők a legnagyobb hozzáértés mellett külön figyelmet szentelnek a családoknak. Éppen ezért több olyan kísérőprogramot is tartanak, melyek hozzájárulnak a helyes és biztonságos kisállattartáshoz, valamint minden lényegi, szakszerű információval ellátják az érdeklődőket. Az állatokon kívül, a hozzájuk szükséges eleségek, eleségállatok, vitaminok, felszerelések, növények és az elhelyezést biztosító akváriumok, illetve üveg- és fa terráriumok nagy választékával is várják a látogatókat. Lehetőség nyílik a hazai legrangosabb tenyésztőktől személyesen kérdezni, akik hosszú évek tapasztalatait tudják megosztani a látogatókkal.

A rendezvény feledhetetlen élményt biztosít kicsiknek és nagyoknak. A jegy ára felnőttek számára 1800 forint, a nyugdíjas/diákjegy *érvényes diák és nyugdíjas igazolvánnyal 1200 forint, a 6 éven aluli gyerekek számára pedig ingyenes a belépés.  Ezen felül, az Oktatási Intézményekből érkező 10 fő fölötti csoportok 10 százalék, a SINOSZ igazolvánnyal érkező vendégeknek és kísérőjüknek félárú jegyekkel kedveskednek a szervezők. A csoportok esetében előzetes jelentkezés szükséges, az intézmény nevének és a várható létszám megadásával.

A rendezvény keretein belül sor kerül a sünszépségversenyre is.

A jelenlegi járványügyi intézkedések értelmében a Groupama Aréna területére a 18-dik életévüket betöltött személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be.

Egy biztos, aki ellátogat november 28-án, 9 óra és 16 óra között a Groupama Arénába, életre szóló élményben részesül az állatvilág fantasztikus csodái között!

 

Mondd el a véleményed

Volt fesztivál 2022 – infok itt

Színre szín – Kemény Zsófival írta új dalának szövegét Szilárd