Nyári Aliz nagy Beyoncé rajongó!

Hirdetés


Gyermekkora óta szereti a dívát, igazi példaképének tartja, gyűjteménye van róla, és kétszer csodálhatta már meg profizmusát élőben. Tudtátok, hogy Nyári Aliz nagy Beyoncé rajongó?

Hirdetés
     
1.Mióta szereted őt, mikor figyeltél rá fel először?
Beyoncé-t gyermekkorom óta szeretem és példaképemnek tartom. A Destiny’s child-ban figyeltem fel rá először, amikor meghallottam a Say my name című dalukat. Emlékszem: felvettem a rádióból magnóra és ettől kezdve elkezdtem gyűjteni a lemezeit, valamint a róla megjelent cikkeket. Mondanom sem kell, hogy számait újra és újra meghallgattam, és az ő csodálatos hangjára aludtam el. Álmomban sem mertem gondolni, hogy egyszer az ő dalait fogom énekelni, több ezer ember előtt.   

Hirdetés

2. De miért pont Beyoncé?  
Beyoncé nekem a tökéletes előadó. Amikor színpadra áll nemcsak elénekel egy dalt, hanem egy komplett produkciót láthatunk. Hihetetlen profizmus, alázat és szorgalom jellemzi, amely számomra példaértékű. A zenei karrierjét az állandó megújulás jellemzi, koncertjein a maximumot nyújtja a közönség számára. Gyermekkora óta családja, édesapja és édesanyja segíti és támogatja karrierjében, mint ahogy az én szüleim is kislány koromtól mellettem állnak és biztosítják számomra a megfelelő családi hátteret a céljaim eléréséhez. Ami még megfogott az a hihetetlen eleganciája és nőies kisugárzása, amit szintén nagyon fontosnak tartok egy női előadó számára.    

3. Melyik a kedvenc dalod, kliped tőle?
Nagyon sok kedvenc dalom és videó klipem van tőle, hiszen mindegyik más és más hangulatot fejez ki. Nehéz egyet kiemelni, de talán a Love on top című dala áll hozzám a legközelebb. A klipek közül azok a legkedvesebbek számomra, amiben a tánc dominál, hiszen ez a hihetetlen összhang a zenével mindig elvarázsol. Legkedvesebb musical-em, a Dreamgirls szintén Beyoncéhoz kötődik, amelyből a Listen című dal a másik nagy favorit. A fellépéseink alkalmával sokszor elénekeltem és mindig nagy sikert aratok vele, akárhol is lépünk fel.

Élőben látta!      
„Sok kedves és emlékezetes élőkoncertes felvételt őrzők DVD-n, de nekem volt is két alkalommal lehetőségem őt  élőben is megcsodálni. 2006-ban Bécsben, 2008-ban pedig Budapesten voltam koncertjén, ami egy felejthetetlen élmény volt számomra! Nagy álmom, hogy egyszer találkozhassak, és együtt énekelhessek vele!” (mosolyog)     

Aliz, mi szurkolunk, de aztán kérünk élménybeszámolót!!!

 

A kisebbik Nyári lány megmutatta nekünk gyűjteményét is!

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.09.04.

Mondd el a véleményed

Muri Enikő Enciklopédiája tele van érzelmekkel, emlékekkel!(+videó)

Nemzetközi karrier kapujában a Desperado!