Nyári Károly Karácsony a Royalban koncertjén jártunk

Hirdetés

 

Különleges élményt kínált Nyári Károly „Karácsony a Royalban” című ünnepi koncertje. A Corinthia Grand Hotel Royal Budapest Bálterme már jóval az előadás előtt megtelt, az egyre csak érkező vendégeknek pótszékeket kellett behozni.

 

Hirdetés

A koncertet a Full Moon vokál együttes nyitotta meg óriási sikerrel. Majd Nyári Károly jött be hatalmas tapsvihar közepette. A közreműködő Budapest Jazz Orchestra és Nyári Károly Jazz triója kiséretében a legismertebb karácsonyi dalok csendültek fel. Nyári Károly legkedvesebb slágereit is előadta, mi több, ezen az estén kifejezetten a szerelmeseknek is kedvezett néhány csodálatos szerelmes dallal.

 

 

Egy kis videós ízelítő milyen is volt a koncert:

Feeling good

{youtube}TxzxXiNP3uw{/youtube}

All i want for christmas

{youtube}G4GytKqG4QE{/youtube}

I did it my way

{youtube}6B7mwzVAWqw{/youtube}

Az est fénypontjaként megjelent Nyári Alíz és Nyári Edit is, hogy édesapjukkal közösen énekeljenek el egy számot. A műsor végén mécsesekkel a kezükben gyermekkórus sétált fel a színpadra és az összes előadóval együtt a Csendes éj című dalt adták elő egyre erősödő taps közepette. A közönség újra és újra visszakövetelte Nyári Károlyt, aki a tervezett műsoridőt jelentősen túllépve ennek eleget tett.

Az előadás után fogadás keretében pazar svédasztalos vacsora fogadta a közönséget. Az eseményen sok ismert illusztris vendég is tiszteletét tette.

 

Hirdetés

 

Mondd el a véleményed

Így telt Varga Diána decembere

Nyári Károly és a Nyári lányok All i want for Christmas