Nyereményözön sorsjegy betűk – íme a nyereményt érő betűk

🆓
Hirdetés

A sorsjegyen 3 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban a játékosnak az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatt található 12 számmal megegyező számokat kell bejelölnie az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben a fedőréteg lekaparásával. A játékos nyereményt ér el, ha az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben egy azonos színnel jelölt útvonalon mind a négy számot be tudja jelölni az „ÖN SZÁMAI” játékmező alatt található számok felhasználásával. Ebben az esetben nyereménye az azonos színnel jelölt útvonal alján található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Hirdetés

A második és harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak cseresznye szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5000 forint.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az első játékban az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben nem található olyan azonos színnel jelölt útvonal, amely kizárólag olyan számokat tartalmaz, amelyek az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatt megtalálhatók, a második és harmadik játékban nem talál cseresznye szimbólumot.

Nyereményözön sorsjegy betűk

NNN – 50 ezer Ft
EEE – 5 ezer
RRR – 3 ezer
OOO – 2 ezer

Ez a cikk Nyereményözön sorsjegy betűk – íme a nyereményt érő betűk először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Bárdy György – Gugyerák Lajos és Marok Marcsa

🆓

Beledi Pünkösdi Fesztivál 2024 – infok itt!