Nyűgözd le a locsolkodókat, aszpikos tojással!

Hirdetés

By Gini Papp

Hirdetés

Nem vagyok gasztroblog, de ezt olyan oltári klassz, hogy feldobom ide a húsvét ürügyén. Mert ugye ha húsvét, akkor tojás – na meg sonka ugyi? -.

Ha bírod a babra munkákat, aminek a végén remekmű kerül az asztalra, állj neki, hajrá! Aztán söpörd be a dicséreteket!

Hirdetés

Hozzávalók 10 tojáshoz:

10 db tojás héja!

1 piros pritamin paprika

Zöld levélkék – pl. petrezselyem, zellerlevél, apróra vágott zellerszál (esetleg kompromisszumként zöldborsó), zöld kapor – ízlés szerint

30 dkg főtt sonka(vagy bármilyen főtt hús)

Só, őrölt bors

20 gramm zselatin

1-2 dl húsleves lé ( ha más nincs, akkor húsleveskockából elkészítve )

Tojáshéjak előkészítése :

A 10 tojást alaposan megmossuk, szikkasztjuk (szárítjuk), majd kb. A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Zacc blog

Mondd el a véleményed

A szőke bombázó barnán is szexi

Az olcsó wc-tisztítók pont ugyanazt tudják, mint a drágák