By Gini Papp
Nem vagyok gasztroblog, de ezt olyan oltári klassz, hogy feldobom ide a húsvét ürügyén. Mert ugye ha húsvét, akkor tojás – na meg sonka ugyi? -.
Ha bírod a babra munkákat, aminek a végén remekmű kerül az asztalra, állj neki, hajrá! Aztán söpörd be a dicséreteket!
Hozzávalók 10 tojáshoz:
10 db tojás héja!
1 piros pritamin paprika
Zöld levélkék – pl. petrezselyem, zellerlevél, apróra vágott zellerszál (esetleg kompromisszumként zöldborsó), zöld kapor – ízlés szerint
30 dkg főtt sonka(vagy bármilyen főtt hús)
Só, őrölt bors
20 gramm zselatin
1-2 dl húsleves lé ( ha más nincs, akkor húsleveskockából elkészítve )
Tojáshéjak előkészítése :
A 10 tojást alaposan megmossuk, szikkasztjuk (szárítjuk), majd kb. A teljes cikkért KLIKK!
Forrás: Zacc blog