Nyugtalotto

Hirdetés

A Nyugtalotto egy sorsolásos nyereményjáték, melyben minden 14. életévét betöltött magyar, vagy külföldi állampolgár részt vehet, aki magyarországi üzletben vásárolt és a vásárlásról kapott nyugta AP kódját a www.nyugtalotto.hu weboldalon keresztül feltölti.

Hogyan működik a Nyugtalotto nyereményjáték?

Magyarországon minden vásárláskor valamilyen bizonylatot: nyugtát vagy számlát kapunk. Jelenleg online pénztárgép által kiállított nyugtával tudsz játszani. Minden nyugta alján található egy egyedi – úgynevezett AP kód. Ha a www.nyugtalotto.hu oldalon regisztrálsz, és feltöltöd a nyugtán levő AP kódot és időpontot, sorsoláson veszel részt. A sorsoláson értékes nyereményeket nyerhetsz. Fontos, hogy egy nap, egy játékos összesen 2 darab AP kódot tölthet fel. A nyugta aznapi, vagy előző napi lehet.

Mit kell tudni a nyugtáról?

A Nyugtalotto játékban minden beküldött nyugta egyenlő eséllyel vesz részt, független attól, mekkora összegről, milyen szolgáltatásról, vagy milyen termékről szól. A játék szempontjából az is mindegy, hogy hol történt a vásárlás. Az egyetlen feltétel, hogy a nyugta aznapi, vagy előző napi lehet. Ami nagyon fontos: ha játszol egy nyugtával, azt őrizd meg, mert a nyugtáddal tudod nyereményedet átvenni.

Hirdetés

Mit lehet nyerni?


A Nyugtalotto játék első részében a fődíj nettó 1 250 000 Ft készpénz, de a fődíjon felül kisorsolunk további nyereményeket is: 2 darab iPhone 6 okostelefont. Ismételten kérjük, hogy a nyugtádat őrizd meg, hiszen a nyeremény átvételéhez kelleni fog.

Gyűjtsd a bónuszpontokat!

A Nyugtalotto játékban lehetőség van bónuszpontokat gyűjteni. Bónuszpontokat extra adatok megadásával, kitartó játékkal (nyugtafeltöltésekkel) lehet szerezni. A bónuszpontokat érdemes megszerezni, mert azok később később nyereményekre válthatóak.

Nem egyszeri alkalom!

A Nyugtalotto játék nem egyszeri játék, és alkalom. Az első sorsolást (időpontja: 2015. december 21., nyugtafeltöltés: december 20. éjfélig) további sorsolások követik, ezért érdemes minél hamarabb elkezdened játszani, minél több nyugtával. A megszerzett bónuszpontjaid nem vesznek el, azokat a későbbiekben tovább lehet gyűjteni és felhasználni.

adás

The post Nyugtalotto appeared first on Nyereményonline.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

November 24-én is Ridikül – íme a vendégek névsora

Bebe ˝veszélyes estékbe˝ keveredett Dénes Tamással