Ofotért akció 2023 – infok itt!

Hirdetés

Ofotért akció 2023 – infok itt!

1-et fizet 3-at vihet szemüveg akció

„70 éve gondoskodunk látásáról, ezért tudjuk, hogy egy szemüveg nem elég! Érdemes nem ugyanabban sportolni, barkácsolni, mint amiben munkába járunk, hogy kedvenc keretünkre minél tovább vigyázhassunk.

A legalább 13.000 Ft értékű komplett szemüveget (optikai keret + lencse) megrendelő vásárlónknak legalább 22.000 Ft összegű nem átruházható kedvezményt biztosítunk egy további, második szemüveg (optikai keret + lencse) megrendelés árából, melyet kupon formájában adunk át és értéke növekedhet a megrendelt első szemüveg lencsecsomagjának függvényében, valamint ajándékba adunk 1 db 22.000 Ft értékű szemüveg (optikai keret + lencse) ajándékkupont, amit felhasználhatnak saját részre (harmadik szemüveg) vagy azt szabadon elajándékozhatják.” – írja az Ofotért

Hirdetés

Szemüveg -20%

Vásárolj online szemüveget -20% kedvezménnyel, Plusz garancia szolgáltatással.

Válaszd a kényelmet és készítsd el személyre szabott szemüveg ajánlatodat még ma.

Dioptriás szemüveg 13 000 Ft-ért!

A tökéletes látásért nem kell sorban állnia, már online is megrendelheti olvasó vagy távollátó szemüveget, most 13.000 Ft-tól webshopunkról. Válasszon megbízható Seen kereteink közül és dioptriájának megfelelő személyre szabott online ajánlatot készítünk. Óvja szemét és válassza blue filter réteggel.

Jótékonysági akció

Ajándékozza Ön is a tisztán látás örömét!

Támogassa Ön is gyengén látó, hátrányos helyzetű embertársainkat 250 Ft vagy 500 Ft értékű adománykupon megvásárlásával, melynek segítségével a Lions Club mobil szűrővizsgálatot, az Ofotért pedig az Ön által felajánlott összeggel megegyező értékben az éleslátás újbóli élményét adományozza.

Bővebb – Ofotért akció 2023

A Ofotért akció 2023 – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

CCC clubcard – vedd igénybe a kedvezményeket!

Tolóajtót keresel? Ide érdemes benézned!