Öko Zsibongó Family a tudatosság jegyében

Hirdetés

Március 26-án 11-17 óra között a 13. kerületben található Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban tartják az idei első Öko Zsibongó Family-t, az önfeledt családi programok szerelmeseinek nagy kedvencét. Az Öko Zsibongó a tudatosság élményt adó piactere, az élet több területén segít a látogatóknak. Egészségtudatosság, környezettudatosság, klímatudatosság, minőségi élményprogram, élmény alapú edukáció, kerttől az asztalig. A program családbarát, több generációnak biztosít közös élményt.

Hirdetés

A kereslet- és igény központú programon lehetőség van mind a külföldi, mind a belföldi látogatóknak megvásárolni a játékos, élményt adó edukációban megismert, megízlelt termékeket, igénybe venni a szolgáltatásokat. Az eseményeken az ország több régiójából érkező partnereket mutatják be. A fenntarthatóság és a környezettudatosság témakörében elnyerhető minősítések megismertetése a végfelhasználóval is a vállalásaik között szerepel.

Hirdetés

Miként lehet finom, ami egészséges? Vega, vegán és mentes étkezés és megoldások piactere az Öko Zsibongón! Kóstolj! Tanulj! Érezd jól magad! Vásárolj kedvező áron, közvetlenül a gyártóktól, termelőktől!

Kerttől az asztalig!

Több mint baba! Több mint mama! Több mint gyerekvállalás!

Család tervezéstől a szülővé válásig: hogyan lehet ezt jól csinálni? Az ország első számú Öko rendezvénye ezúttal a leendő és gyakorló szülőknek, családoknak kíván segítséget nyújtani profi szakemberek, partnerek segítségével, kiállítókkal és workshopokkal!

Mert ez nem csak egy program, hanem:

Több mint tervezés! Több mint megoldás! Több mint élelem! Több mint kerttől az asztalig! Több mint szépségápolás! Több mint tapasztalat! Több mint segítség! Több mint szeretet! Több mint figyelem!

Előadások:

12:00-13:00

Miben segíthetek? címmel tart előadást V. Kulcsár Ildikó, Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett író-újságíró, aki a tőle megszokott iróniával és szeretettel beszél a gyermekszületés és kisgyermeknevelés okozta örömökről és családi krízisekről.

13:15-14:00

Miért a Bio? címmel Dr. Roszík Péter, egyetemi docens, a Biokultúra elnöke tart előadást.

14:15-15:00

Szeress felelősséggel! Azt adod a gyermekednek, ami vagy! Mester Attila, a leukémiából felépült apuka és a MesTerápia könyv szerzője pedig elmondja, hogyan mentette meg házasságát, és hogyan neveli felelősségteljesen gyermekeit.

15:15-16:00

Lehet finom, ami egészséges! Dobai Ági, diétás séf jóvoltából pedig megtudhatjuk, hogyan kell helyesen étkezni várandósan, mit egyen a gyerek, mit adjunk a kisbabának. A helyszínen pedig finom és egészséges falatokat is készít!

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi linken: www.okozsibongo.hu

Amennyiben végiglátogatják a programot „útlevéllel”, egy 35.000 forint értékű VIP arckezelésre adnak ajándékutalványt.

Mondd el a véleményed

Kassák Lajos: A költő önmagával felesel

Megnéztük a Best of Bond Symphonic koncertet az Arénában