Ókori divatbemutató a jelenben!

Hirdetés
Május 19.-én a Békásmegyer és Szentendre között található Aquincum adott otthont a tavaszi Florália fesztiválnak, mely az ókori Római Birodalmat és annak mindennapjait idézte fel, így egy látványos bemutató mellett tekinthették meg a vendégek Czinder Timi és a Myrdin Fashion csodálatos múltidéző ruhakölteményeit és Lattmann Eszter mesterfodrász frizuracsodáit..

               

A csodálatos ruhákat örömmel viselték a modellek

   A modellek szinte izgatottan várták, hogy felöltsék a római hölgyek viseletét, amit ma is nyugodt szívvel viselhetünk egy vízparti vagy más nyári eseményen, ahol a lenge, finom anyagok szinte jól esnek a bőrnek a melegben. Belényesi Alexandra fotóival szeretnénk illusztrálni az élményt, és a ruhák szépségét, ezeket cikkünkben láthatjátok.

             

Hirdetés
A fesztiválon ókori vásár is volt, illetve kézműves sátrak, ahol akár saját kezünkkel is készíthettünk ékszereket. Magam is egy etno jellegű csodával gazdagodtam, amit Alexandra nagy örömömre meg is örökített a romok között.

              

Autentikus ékszercsodákkal is találkoztunk Photo by Belényesi Alexandra
Az eseményt színesítette továbbá a gladiátor harc és a rabszolgavásár, ahová a Myrdin Fashion modelljeit is csábították a római urak, ám kevés sikerrel. Érdemes júniustól figyelni a programokat, hiszen nyáron egyre több helyen találkozhatunk történelmi ihletettségű rendezvényekkel, legközelebb találkozzunk a Visegrádi Palotajátékokon!

          

Hirdetés

Czinder Tímea, a tervező és múzsái

Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Szécsi Pált alakítja legújabb darabjában Keller János

Erős Antónia felvállalja!