Októberben hóesés! Csizmákat fel!

Hirdetés

Szokatlan dolog ősz közepén a hóesés, ám ha már így esett legyünk felkészültek és vegyük elő szekrényünkből a téli ruhadarabokat!
Hirdetés

Íme, néhány tipp, ami idén sem hiányozhat:
– A tavalyi év legsikeresebb lábbelije a macitalpra hasonlító csizma volt. Az angoloktól elterjedt csizmát hölgyek milliói hordták. Egyszerűen nagyszerű, hiszen hordható a cicanacin keresztül a farmeron át minden összeállítással. Ráadásul megfizethető is, hiszen beszerezhetjük többek között a Deichmannban.
– A trendi darabok közé tartozik a kötött sapka, sál és kesztyű. Nem is gondolnánk egy-egy ilyen kiegészítő mennyire feldobja az öltözékünket. A színek között kedvünkre válogathatunk, hiszen a skála összes színében találhatunk kedvünkre valót.
– A hidegre való tekintettel meg kell válnunk bőrdzsekijeinktől is és elővehetjük a meleg téli kabátokat. Idén divatos a ballonkabát, ami nagyon elterjedt a csajok körében fekete, vagy bézs színben.

Így ha esetleg a borús idő miatt elkeserednénk, jusson eszünkbe, hogy a téli időjárásnak előnye is van, hiszen a hógolyók és a karácsonyi díszek mellett, új ruhákra is szert tehetünk.

Írta: Wukovics Vivien. 2012.10.30.
Mondd el a véleményed

Balogh Edina kilép a Barátok köztből?

Brutálisan bántalmazták a Rippel fiúk édesanyját!