Ónodi Eszter és Dukai Regina is megválik ruháitól

Hirdetés

 

Árverésre bocsátják kedvenceiket a hazai sztárok

 

Hirdetés

Csapj le a sztárok kedvenc gönceire! Néhány év kihagyás után visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés, ahol fölöslegessé vált ruhadarabjaikkal olyan hírességek is támogatják a jótékonysági kezdeményezést, mint Ónodi Eszter, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Jakabos Zsuzsa, Dallos Bogi, Horányi Juli, Szekeres Adrien, Szilágyi Szilvi, valamint több ismert hazai tervező.

 dukai_regi

Számos híresség mellett a népszerű női magazin idei két díjazottja, Ónodi Eszter és Dukai Regina is gardróbfrissítésbe kezdett, és csatlakozott a ruhagyűjtési kampányhoz. Eszter mindig határozottan választ, ha öltözködésről van szó, a GLAMOUR magazin akciójára pedig egyik kedvenc tervezője, Cselényi Eszter remekét ajánlotta fel.

„Ez az első Celeni ruháim egyike, még a 2012- es kollekció egyik darabja.  Nagy kedvencem volt ez a felső, remélem, hogy másnak is nagy örömet okoz majd. Tetszik a színösszeállítás, a lila és a homokszín külön-külön is jó választás, de  egyben még izgalmasabb. Farmerrel egy hétköznapi szett, szoknyával pedig elegánsabb viselet lehet” – mondta Eszter, aki megfontolt vásárlók közé tartozik: „Nem vagyok vásárlásmániás, általában célirányosan megyek a kiszemelt üzletbe, vagy a kedvenc tervezőimhez” – folytatta az Aranyélet csinos színésznője, aki szívesen támogat minden jó ügyet szolgáló kezdeményezést.

Hirdetés
onodi_eszter_celeni_felsoben

Dukai Regi a tavalyi nyár egyik személyes favoritját ajánlja aukcióra, de korábbi fellépő szettjére is lecsaphat majd valaki a májusi aukción.

 

„Időről időre rendszerezem a gardróbomat, igyekszem mindig olyan darabokat megtartani, amikre valóban szükségem van. Egyébként főként a fehér basic pólók uralják a polcokat” – kezdte a Glamour WOTY 2016 legjobb közösségi média sztárja. „A megunt ruháimat sokszor a barátnőimnek ajándékozom, szerencsére egy méret vagyunk, így mindig örömmel veszik ezeket a darabokat. Időnként garázsvásárokba is beszállok, valamint Kapuváron és Budapesten is rendszeresen csatlakozom jótékonysági akciókhoz” – folytatta Regi. „Két darabot ajánlottam fel az aukcióra: egy R’n’B AllStarts pólót, amit sokszor viseltem fellépéseken. Alapvetően ez egy férfi póló, de baseball sapkával imádtam viselni. Ezen kívül egy csajos, fekete ruhát választottam, a tavalyi Sugarbird fesztivál kollekciómból. Nagyon szerettem, mert igazi fesztiválozós darab, remélem a szezon közeledtével valakinek sok örömet okoz majd” – tette hozzá.

 

A sztár-gardróbokból olyan további különlegességek is új gazdára találhatnak majd, mint Dallos Bogi télikabátja, Debreczeni Zita és Szekeres Adrien táskái, Jakabos Zsuzsa válogatott pólója, Szilágyi Szilvi egykori terhes-fotózáson viselt maxiruhája vagy Horányi Juli kedvence. Emellett olyan divattervezők is egy-egy saját tervezésű ruhájukkal támogatják a paralimpikonokat, mint az Elysian, a Prieston, a Bridget&Olivia és a Celeni.

 

Válj meg te is régi ruháidtól, szerezz be újabbakat és támogasd a hazai paralimpikonokat! További információk: http://www.glamouronline.hu/gardrobfrissites/

 

Mondd el a véleményed

Töltse a Magyar Divat Szövetséggel a napját

Tücsi és Pordán Petra: „Sokszor vesszük nyakunkba a várost”