Öt kiváló film az online kaszinókról és szerencsejátékról, amit érdemes megnézned!

A szerencsejáték mindig is trendi téma volt – méghozzá világszerte. Ezért gyakran olvasunk róla hírekben és könyvekben, hallunk róla beszélgetésekben, és találkozunk szerencsejáték témájú filmekkel. Ilyen filmeket manapság könnyű találni. Némelyik kizárólag szórakoztató, míg a legtöbb informatív és oktató jellegű, megmutatva az embereknek a szerencsejáték izgalmát, valamint a túlzott játék árnyoldalait. Bár a nomini kaszinó oldalhoz hasonló helyekről szóló filmek még nem foglalják el az oroszlánrészt a filmiparban, néhány film már tartalmaz ilyen témákat. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg hagyományos szerencsejátékos film van, amelyeket mindenképpen érdemes megnézned, ha szeretsz fogadni egy kis pénzt. Íme, melyek ezek.

1. RunnerRunner

Justin Timberlake azaz, RichieFurst a főszereplő ebben a filmben. Richie egy végzős diák, aki online pókerezik, hogy fedezze a tandíját. A film során a színész rájön, hogy online szerencsejáték közben becsapták, ezért úgy dönt, hogy megkeresi és szembesíti a weboldal tulajdonosát. Ez a film bemutatja, hogy milyen kockázatokat rejt a mai ellenőrizetlen és nem biztonságos kaszinókban való szerencsejáték. Sok szerencsejátékos nem veszi észre, mennyire fontos, hogy jóváhagyott és engedélyezett online kaszinókban játsszon Hollandiában, mielőtt átverik őket. Az üzenet megosztása mellett a RunnerRunner a kaszinóiparban zajló nagyzolós életet is feltárja. Amikor Richie megkereste BenAfflecketBlock szerepében, megismeri a drága partikat, a színes szerencsejátékos éjszakákat és a gyönyörű nőket.

2. Svindler (The CardCounter)

Ez a film nemrég jelent meg a piacon, és egy profi kártyajátékost mutat be, aki államokon keresztül utazik, hogy különböző kaszinókat látogasson meg. Tele van szerencsejátékos jelenetekkel, amelyeket Tell bűntudata és fájdalma kísér, valamint a nagy kontrollja a játékok alakulása felett.

William Tell egy volt katonai vallatótiszt, aki hivatásos szerencsejátékossá vált. Története megszakad, amikor két alak jelenik meg a szolgálati idejéből.

3. A krupié (Croupier)

Ebben a filmben talán nem szerepelnek online szerencsejátékosok, de a szerencsejáték világát egy új szemszögből mutatja be – a hivatásos osztó szemszögéből. Feltárja ennek a világnak a sötétebb oldalait, és egy másfajta képet mutat a kaszinók világáról. Mint ilyen, mindenképpen érdemes megnézni.

4. Elit játszma (Molly’s Game)

Aaron Sorkinnak mindig is volt egy vad attitűdje, amit a forgatókönyveiben meg tudott mutatni. A Molly’s Game az egyik legjobb alkotása, a Molly Bloom memoárja alapján készült film. Bloom egykori síbajnok volt, aki az underground póker felé fordult. Ha megnézzük ezt a filmet, bepillantást nyerhetünk az illegális, földalatti szerencsejáték világába. Ez a világ lehet jövedelmező és izgalmas, de kockázattal és árnyoldalakkal is jár. Láthatsz benne néhány elképesztő karaktert, nagy tétű játékokat, valamint számos trükköt és átverést, amelyek az illegális fogadások során előfordulnak.

Természetesen ettől még törekedni kell arra, hogy legális és engedéllyel rendelkező kaszinókban játsszon, és ez a film pontosan megmutatja, hogy mi a biztonságosabb és jobb választás. Ha találsz egy megfelelőt az igényeidnek, talán még valami olyan nagyszerűt is, mint az online kaszinók, ahol még aznap visszavonják a pénzt, akkor kockázat és aggodalom nélkül élvezheted a tisztességes esélyeket.

5. Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems)

A Csiszolatlan Gyémánt 2019-ben jelent meg a filmpiacon. Ez a filmválasztás a szerencsejáték-függőséget vizsgálja. Adam Sandler, a csodálatos komédiás színész, kihasználta ezt a lehetőséget, hogy megmutassa, hogy mindenre képes. Legutóbbi szerepe ebben a filmben egy teljesen új szintre emeli színészi játékát. Sandler egy szerencsejáték-függő szerepébe bújik, és megmutatja a szerencsejátékosoknak és a függőségben szenvedőknek, hogy ez mennyire veszélyes. Aki rajong a szerencsejátékokért, annak mindenképpen meg kell néznie ezt a filmet. Ez egy jó szórakozási lehetőség lehet, de csak addig, amíg óvatosan jársz el, hogy elkerüld a függőséget – vagy ha úgy érzed, hogy ott vagy, akkor cselekedj.

Mire figyelj, ha magad is online kaszinóban játszol?

  • Mindig csak annyi pénzt használj fel, amennyinek az elvesztése nem okoz nehézséget a mindennapi életedben.
  • Soha nem fuss a veszteségek után – Egy rossz szériánál inkább szállj ki!
  • Mindig játssz józanul, se ittasan se más állapotban ne játssz! Ez rossz döntések sorát hozhatja magával.
  • Csak stabil, ellenőrzött helyeken játssz! Lehetőleg magyar nyelvű, vagy akár magyar központú helyszíneket próbálj találni.

Végső gondolatok

Sok nagyszerű film van az online és offline szerencsejátékokról, amelyeket megnézhet és élvezhet. Azért választottuk ezt az ötöt, mert különböző üzeneteket közvetítenek, és más-más szemszögből vizsgálják a szerencsejátékot. Ha még nem láttad őket, itt az ideje egy moziestnek!

Mondd el a véleményed

A Nagy Ő 2022 3. rész videa – nézd vissza a neten!

Ezt érdemes meghallgatni! Arcosok Klubja – Kékhajú Lány