Ötletek a tavaszi dekoráláshoz

Hosszú nappalok, rügyező fák, csicsergő madarak… Ideje tavaszi pompába öltöztetni a lakást. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, olyan dekorációs ötleteket gyűjtöttünk, amelyekkel egyszerűen lehet tavaszi hangulatot teremteni a lakásban. 

 

Érdemes kiváló minőségű dekorációs elemeket beszerezni, hogy több éven át bátran lehessen azokat használni. A DekorPlaza.hu tavaszi termékei esetében a minőség garantált, ráadásul a választék rendkívül széles, így mindent be lehet szerezni egy helyen, amire a dekorálás során szükség lehet.

Hirdetés

 

Bátran kombinálhatóak az évszaknak megfelelő árnyalatok

 

A tavasz frissességét érdemes a lakásba csempészni élénk színekkel, bátran kombinálhatóak az évszaknak megfelelően. A téli színeket érdemes lecserélni frissebb, tavaszi árnyalatokra, jó választás például a zöld és a sárga. Célszerű lecserélni a párnahuzatokat, a függönyöket, az asztalterítőket és a törölközőket vidámabb színű változatokra.

Az ajtódísz esetében érdemes olyan változat mellett dönteni, amely színes és virágos. Ennek a dekorációs elemnek rendkívül fontos szerepe van, hiszen ez az, amit elsőnek megpillantanak a vendégek. Saját kezűleg is elkészíthető, de készen is beszerezhetőek különleges darabok.

 

A növények szerepe

 

Természetesen a növényeknek fontos szerepük van a tavaszi dekorációban. Érdemes beszerezni néhány új virágot, főleg olyanokat, amelyek kifejezetten erre az időszakra jellemzőek. Jó választás például a nárcisz, a jácint és a tulipán. Ezek a virágárusoknál megvásárolhatóak, és vidámságot csempésznek bármely helyiségbe. A csokrok elhelyezhetőek a lakás különböző pontjaira. Mindemellett a kertre is érdemes figyelmet fordítani, oda is ültethetőek tavaszi virágok.

 

A művirágok is jó választásnak bizonyulnak, például a selyem vagy gumi tulipánok rendkívül élethűek. Továbbá tartósak is, ezáltal hosszú ideig lehet élvezni a szépségüket. Széles választékban kaphatóak a DekorPlaza.hu oldalán, így mindenki könnyen megtalálhatja azokat a változatokat, amelyek illeszkednek az adott helyiség dekorációjához és az egyéni ízléshez. 

 

Kerámia figurák

 

Tavaszi kerámia figurákat is érdemes beszerezni, bármelyik helyiség feldobható velük. Elhelyezhetőek például a polcokra, az ablakpárkányra és az asztalokra is. Ezen a téren is széles a kínálat, például kapható kerámiából készült tündérkert, manó és tündér figura.

 

Közeleg a következő nagy ünnepünk, a húsvét, amelynek elemei fontos részét képezik a tavaszi dekorációnak. Kiemelt szerepet kapnak a mini tojások, a húsvéti kopogtatók, az ünnepi asztaldíszek. Továbbá érdemes beszerezni néhány barkaágat, amelyekre színes tojásdíszeket lehet felaggatni. Nem muszáj élő változat mellett dönteni, a selyemszálas barkával is tökéletes eredményt lehet elérni.

 

A vidám dekoráció az esősebb tavaszi napokon is felvidít és mosolyra derít bennünket. Reméljük, hogy a cikkben felsorolt ötletekkel sikerült segítenünk a dekorálás terén.

Mondd el a véleményed

Mit tehetünk a vérnyomásunk optimalizálásáért házilag?

Napi Mázli nyerőszámok fríss – íme a március 14-ei sorsolás eredménye