Ötöslottó nyerőszámok 2024. 27. hét – ezeket a számokat húzták július 6-án

Hirdetés

Mutatjuk a számokat, amiket július 6-án húztak ki – íme az Ötöslottó nyerőszámok 2024. 27. héten.

Az Ötöslottó egy egyszerű, de izgalmas lottójáték, amelyben bárki részt vehet. A játék lényege, hogy 90 számból 5-öt kell kiválasztani. A sorsoláson minden héten szombatonként kerül sor, és a nyerőszámokat élő adásban közvetítik a Duna TV-n.

Az Ötöslottó játékban 90 számból kell 5-öt kiválasztani. A cél az, hogy minél többet eltalálj a hetente sorsolt 5 nyerőszám közül. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha legalább 2 találatod van egy mezőn, a főnyereményt az 5 találat jelenti.

Hirdetés

Játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal. Szelvényedet feladhatod 1 vagy 5 hétre is. Egyhetes játéktípus esetén csak a soron következő sorsolásra, öthetes játék esetén a következő 5 sorsolásra lesz érvényes a játékod.

Kombinációs játékban több számot is megadhatsz, mint amennyi egy alapjátékban megjátszható. Ebben az esetben fix és kombinációs számokat kell megjelölnöd. A kombinációk mindegyikében szerepelni fognak a választott fix számok, a fennmaradó helyeken pedig a kombinációs számok szerepelnek az összes lehetséges módon.

Az Ötöslottó szelvényeket a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein, a Szerencsejáték Zrt. honlapján vagy a Szerencsejáték Zrt. mobilapplikációjában lehet feladni. A szelvény ára 400 forint.

A játékban való részvételhez nem kell semmilyen különleges tudással vagy képességgel rendelkezned. Csak válaszd ki a számokat, amelyeket szeretnél, és várd meg a sorsolást.

Íme néhány tipp az Ötöslottó megnyeréséhez:

  • Játssz rendszeresen. Minél többet játszol, annál nagyobb az esélyed a nyerésre.
  • Használj lottószámokat generátorral. A lottószámok generátorai segítenek kiválasztani a számokat, amelyek nagyobb valószínűséggel nyernek.
  • Játssz több mezővel. Ha több mezővel játszol, akkor nagyobb az esélyed arra, hogy legalább egy találatod legyen.

A lottójátékok soha nem garantálnak nyereményt, de az Ötöslottó egy izgalmas módja annak, hogy teszteld a szerencsédet.

Ötöslottó nyerőszámok 2024. 27. hét

A 2024. július 6-ai Ötöslottó sorsolás nyerőszámai

  • 37
  • 41
  • 66
  • 79
  • 87

Nyeremények

Találat Darabszám Nyeremény (Ft)
2 50757 4190
3 1730 32 485
4 21 2443615
5 0 0

Hirdetés

Ez a cikk Ötöslottó nyerőszámok 2024. 27. hét – ezeket a számokat húzták július 6-án először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Joker számok friss – íme a 2024. 27. hét nyerőszáma

Pénteken megkezdődött a Zenélő Budapest 2024 ingyenes koncertsorozat