OTP Bank gépkocsinyeremény sorsolás 2024. május – íme a nyertes szelvények listája

⚽
Hirdetés

Megtörtént a májusi sorsolás.

Az OTP Bank Gépkocsinyeremény-betétje egyedülálló és izgalmas lehetőséget kínál az ügyfelek számára, hogy megtakarításaik mellett havi rendszerességgel esélyt kapjanak egy vadonatúj autó megnyerésére. A betét nem csupán egy megtakarítási forma, hanem egy izgalmas játék is, ahol minden hónapban új nyerteseket hirdetnek.

A sorsolásokon való részvétel egyszerű: minden betétkönyv egy sorsjegyként funkcionál, így minél több betétkönyvet birtokol valaki, annál nagyobb esélye van a nyereményre. A betétek kamataiból álló nyereményalapból havonta több szerencsés ügyfél is gazdára találhat egy csillogó új autónak.

Hirdetés

Az OTP Bank ezzel a programmal nem csak a megtakarításokat honorálja, hanem egy életre szóló élményt is nyújt azoknak, akik részt vesznek ebben a különleges sorsolásban.

A betét kétféle címletben érhető el: 10 000 Ft, 20 000 Ft és 50 000 Ft. Minél nagyobb összegű betétet nyit, annál nagyobb az esélye arra, hogy nyerjen.

Hogyan veheti át a nyertes a nyereményét?

Eldöntheti, hogy a kisorsolt autót kéri, vagy inkább készpénzben szeretné megkapni az autó sorsoláskor számított árát.

Ha az autót szeretné, akkor ezt a sorsolástól számított 30 napon belül jelezze bármelyik bankfiókunkban. Ott megkapja az autó átvételéhez szükséges utalványt.
Ha inkább készpénzt szeretne, azt is bármelyik bankfiókban jelezheti.

OTP autónyeremény 2024. május sorsolási eredmények

474. sorsolás – 2024. május 15.

  • Várjuk a sorsolást, jövünk a nyertesek listájával

Infok itt: OTP Bank gépkocsinyeremény sorsolás 2024. május

Ez a cikk OTP Bank gépkocsinyeremény sorsolás 2024. május – íme a nyertes szelvények listája először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed
⚽

MOL Magyar Kupa, döntő: Ferencvárosi TC – Paksi FC 2024 közvetités, online

Meghirdette nyári eseménysorozatát a Thália Színház