Padlóra került Kovács Áron

Hirdetés

 

Lakásfestésből rohan a stúdióba a Class40 műsorvezetője

 

Hirdetés

Kiss Orsi és Kovács Áron hétről hétre hazánk friss slágereivel bombázzák a Class FM hallgatóit. A népszerű újdonságok mellett exkluzív interjúkkal is színesítik a vasárnap estéket. Bár a páros a mikrofonok előtt folyton verbális csatákba bonyolódik, a munkában olajozott gépezettként működnek együtt, és a magánéletben is jó barátok.

 

Kulisszatitkok, pörgés, pimasz megjegyzések és a legnagyobb slágerek. A Class40 házigazdáinak munkakapcsolatában bár teljes az összhang, Kovács Áron – aki újabban szobafestőként is bizonyít – szúrós megjegyzései még Kiss Orsit is utolérik, akivel egy évtizede ismerik egymást.

 

Már tíz éve ismerjük egymást Áronnal. Sokszor nehéz vele lépést tartani, de már sikerült egymásra hangolódnunk, és nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Folyton szekáljuk egymást, rendszeresen ugrat azzal, hogy a visszatekintésben gyakran választok fiúbandákat. A Backstreet Boys pedig különösen nagy kedvencem volt, így a születésnapomon elő is adta nekem az egyik slágerüket. Ezekben a hetekben a sok interjú miatt kicsit háttérbe szorul, amit szokott is sérelmezni, bár a házfelújítási munkálataik miatt ezt most valószínűleg nem bánja.” – mondta Orsi, aki az utóbbi időben rengeteg interjút készíthetett: a legnagyobb magyar sztárok mellett olyan világhírű előadókat faggatott, mint a Take That-es Mark Owen, vagy a nemrég hazánkban koncertező Aloe Blacc. – „Nagyon szeretek interjúzni, legyen szó külföldi, vagy magyar előadóról. Mindig törekszem arra, hogy új információt szedjek ki a vendégeinkből, ami nagy kihívást jelent.” – folytatta a csinos műsorvezető.

 

Kovács Áron az utóbbi hetekben nem csak mikrofont, de festékes vödröt is ragadott, hiszen lakásfelújításba vágta fejszéjét, így mostanában legtöbbször borostásan és malterosan érkezik a stúdióba.

 

Már egy hónapja tart a felújítás, ennek a nyomait pedig magamon viselem. Hatalmas a káosz a lakásban, ráadásul a földön kell aludnunk. Még szakállt is növesztettem, de végül rábírtak a borotválkozásra. Legtöbbször lakásfestésből rohanok a stúdióba, így még átöltözni sincs időm.”- árulta el a műsorvezető, aki azért is szereti a Class40-t, mert megvan a lehetősége véleményezni is az ott elhangzó zenéket.

 

A Class40 olyan formátum, ahol vannak hírek, amiket fricskázós, vicces formában tálalunk, emellett nevetős, pörgős, humoros műsor. A valós tartalom a műsorban is folyamatosan kiegészül egy-egy poénnal. Sokszor kapunk visszajelzést, hogy jókat nevetnek rajta az érintettek, nem is célunk, hogy bántsunk vele bárkit is, csupán szórakoztatásból csináljuk. Orsival is folyton élcelődünk az adásban, de a valóságban mindig kiállunk egymásért, és jól összeszokott csapatként működünk.” – mesélte Áron.

 

Hirdetés

Ezen a héten vasárnap is érdemes a leghallgatottabb rádióra hangolni, hiszen Kiss Orsi a Class40-ben ezúttal a NEO zenekarból megismert, és mára elismert dj/producerré avanzsáló Kőváry Pétert faggatja, aki eddig ismeretlen, izgalmas rokoni szálakról rántja le a leplet.

 

Mondd el a véleményed

Titkok a Túró Rudi történelméből

A nagyfiúk buliznak (12) + szinkronos előzetes