Palvin Barbi miatt gombolta félre az ingét Justin Bieber?

Hirdetés

 

A 19 éves tehetséges szupermodell Palvin Barbara két nappal ezelőtt a Victoria’s Secret divatbemutatóján vonult a kifutón, ám mégsem ettől hangos a sajtó. A lány a divatbemutató alatt, a színfalak mögött Justin Bieberrel pózolt. A fiatal popsztár egy hete jelentette be, hogy a Selena Gomezzel való kapcsolata nem működik, mert mindketten rendkívül elfoglaltak.

Hirdetés

Hirdetés

Justin ezek után a Victoria’s Secret bemutatóján próbálta kipihenni fáradalmait, ahol a lenyűgöző magyar modellel, Palvin Barbarával mulatta az időt. Ám ez nemcsak egy kezdődő barátságnak tűnik, hiszen másnap Justin és Barbi együtt nézték meg az Oroszlánkirályt a Broadwayen. Justin eléggé feldúltnak tűnt mikor lefotózták, még az inge is félre volt gombolva.Vajon idegessége annak köszönhető, hogy egy titkos randi alatt fotózták le?

Egy biztos, Palvin Barbara meglehetősen jól érezte magát, hiszen még aznap este megosztotta Twitterén, hogy az Oroszlánkirályt nézte, sőt még egy szívecskét is oda biggyesztett mellé. Joggal kezdhetünk gyanakodni, hogy valami alakul a két fiatal között.

Hab a tortán, hogy egy évvel ezelőtt Barbara megosztotta rajongóival, hogy nem igazán kedveli Selena Gomezt.

Nem csoda, ha ebből Selena botrányt csinál!

                                                            Írta: Wukovics Vivi 2012.11.10.

Mondd el a véleményed
alt

Iszak Eszti divatból is naprakész, de a tanyán is megállta a helyét! (+videó)

alt

„ A színpadon tudok igazán önmagam lenni”-interjú Feyér Zitával