Pásztor Anna és Steiner Kristóf: Mindent a túlélésért!

Hirdetés

Különleges műsor fut a DoQ csatornáján.

Hirdetés

Ray Mears irányításával minden pénteken (22:00 órától) megtanulhatjuk, hogy miként élhetjük túl a természet váratlan helyzeteit. A műsorvezető archeológiai leleteket tanulmányozva Ausztrália és Nagy-Britannia rejtett helyein küzd meg a túlélésért. A DoQ csatornáján futó A vadon táplálékai című műsor kapcsán az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna, valamint Steiner Kristóf  mesélte el tapasztalatait korábbi megpróbáltatásaikról.
Anna a Survivor-ben bizonyított a Karib partoknál: „Az már önmagában is kellemetlen volt, hogy néha napokig szinte semmit sem ettünk, de ami ennél is kilátástalanabbá tette a kalandot, az a bizonytalanság, hogy nem tudtuk, meddig tart az éhezés. Az egyetlen biztos táplálékunk a pirított kókusz volt. Az érettebb példányok „húsa” apró darabokra szeletelve, egy kanál tengervízzel ízesítve, esetleg néhány kóbor kisrákkal összesütve kifejezetten finom, ízük a pattogatott kukoricához hasonlít. Néhányszor már elkészítettem a haveroknak is itthon, persze a kis kitinpáncélosok nélkül” – mesélte az énekesnő.
Steiner Kristóf pedig a Celeb vagyok, ments ki innen realityben volt látható: „A műsor során az egyik legtrükkösebb megoldásom az volt, hogy babot pirítottam egy lábosban a tűz felett, alaposan megsóztam, és snackként ropogtattuk. Bár akkoriban mindenkinek nagyon bejött, nem hiszem, hogy bármelyikünk szívesen nassolna effélét az itthoni kényelemben. Ám ennél sokkal durvább volt, amikor már napok óta alig ettünk és nekem az egyik bátorságpróbán egy nyers disznószemet kellett elfogyasztanom azért, hogy egy kiadós vacsorát nyerjünk a társaimmal. Annak fényében, hogy négy éve vegán vagyok, ezt ma már biztosan nem tenném meg” – tette hozzá a Viva Tv egykori műsorvezetője.

Hirdetés

 

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Így táncolt Medveczky Ilona a Story Gálán 2013-ban

Körmendi Csilla a SS13 kampányában!