Penny keresztrejtvény – megfejtések, infok

Penny keresztrejtvény – játssz és nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést.

Penny keresztrejtvény

A Szervező jelen Játék keretében heti rendszerességgel megjelentet különböző típusú rejtvényeket a reklámkiadványában.

Ha a Résztvevő regisztrál és a rejtvény megfejtését feltölti az alábbiakban részletezett módon, akkor részt vesz a feladvány megfejtői között tartott sorsoláson.

Az a Játékos nyer, akinek a megfejtése helyesnek bizonyul és megfelel jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

A Játékban való részvételhez olyan helyes megfejtés feltöltése szükséges, ami megfelel a magyar helyesírás szabályainak, ékezetekkel és szóközzel ellátott, a megfejtés végén az írásjelek feltüntetése nem szükséges.

Megfejtés feltöltésének lépései

A Játékos a korábban megadott jelszavával belép a http://rejtveny.penny.hu/ oldalra és a „Megfejtés beküldése” menüpontra kattintva feltölti az általa helyesnek vélt megfejtést. A megfejtés feltöltését követően a Játékos automatikusan részt vesz a sorsoláson.

A Játékos az adott feladvány megfejtését a feladványt tartalmazó reklámkiadványban meghatározott határidő alatt töltheti fel.

A Játékos a feltöltött megfejtését módosíthatja az új feladvány, vagyis a következő heti feladvány megjelenéséig.

rejtveny.penny.hu regisztráció

Penny rejtvény

Penny rejtvény – íme a megfejtések

Penny rejtvény Nyeremények

A Játék során kisorsolásra kerülő nyeremények pontos körét, megnevezésüket a Szervező a rejtvényt tartalmazó reklámkiadványában teszi közzé. A nyeremények köre hetente változhat.

Facebook Comments Box

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár