Péntek 13-án mélyvízbe dobják a Morning Show sztárjait!

Hirdetés


Vadon Janit a szó szoros értelmében mélyvízbe dobják kollégái: a már gyakorlott búvárnak számító Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett Jani is békatalpat és oxigénpalackot ragad, hogy egészen elképesztő helyszínről, a víz alól ébressze a hallgatókat. A merész vállalkozásra ráadásul április 13-án, pénteken kerül sor.

Hirdetés

Kívántak már jó reggelt száguldó kamionról, hallgathattuk őket több emeletnyi magasságban felfüggesztett üvegstúdióból vagy éppen mozgó Combinóról, és emlékezetes marad a Balaton közepéről közvetített adásuk is. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani most azonban tovább megy, újabb mérföldkövet hagyva maguk után a magyar rádiózás történetében. A Class FM nagyágyúi ugyanis április 13-án alámerülnek, hogy rendhagyó módon, a víz alól ébresszék Magyarországot! A technikai feltételek adottak, már csak Janinak kell megtanulnia úszni…

Hirdetés


„Vízben már voltam, de még az úszással is hadilábon állok” – kezd bele nevetve Vadon Jani a Morning Show legújabb extrém vállalkozásának részleteibe. „Feri és Balázs aktívan búvárkodnak, míg én mondhatjuk, szűz vagyok a témában. Ráadásul inkább szárazföldi lény vagyok, a parton űzhető sportokban vagyok otthon. Azonban imádok mindenféle kihívást, szeretem tágítani a határaimat, így örömmel vágok bele. Már jelentkezett is adásban egy profi búvároktató, akivel ha minden jól megy, már jövő héten elkezdjük lerakni az elméleti alapokat” – tette hozzá a rádiós, aki nem tartja kizártnak azt sem, új hobbira lel a felkészülés során.


„A búvárkodásban az tetszik, hogy fel lehet fedezni a különleges vízi életvilágot, és miután nagyon érdekel a történelem, a roncsmerülések is izgalmasnak tűnnek. Többek között ezek pörgetnek fel erre a nagy kihívásra. No és persze az, hogy már megint olyat csinálunk, amit itthon még senki!” – mondta lelkesen Jani, aki egyáltalán nem tart a péntek 13-tól, így bízik az akció sikerességében. „Nem vagyok babonás, sőt a Péntek 13 az egyik kedvenc horror filmem és a fekete macskáink is csak örömet okoztak bánat helyett” – tette hozzá a Morning Show műsorvezetője.

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Brad Pitt zombijait lenyomta Tom Cruise

Clooney hűvösön