Pető Laura hetedik lett Egyiptomban

Hirdetés

Pető Laura alig másfél héttel a Magyarország Szépe döntője után – amelyen ő lett a 2. udvarhölgy – Egyiptomban vonult végig a kifutón. A sikeres modellel – akinek szépségét az többek között például az Éden Hotelben is megcsodálhattuk – ennek apropóján  beszélgettünk.

Hogyan zajlott a verseny?

A világversenyt Egyiptomban tartották, rögtön a Magyarország Szépe döntője után 1,5 héttel, tehát mondhatom, hogy szinte egyik versenyből a másikba csöppentem.
Éppen emiatt kevés időm volt felkészülni, de mivel elég céltudatos vagyok, így meg tudtam oldani mindent időben.
A verseny ideje alatt minden nap fotózásokat szerveztek, hiszen lényegében ez modellverseny volt és nem klasszikus szépségverseny. Kicsit más volt a koncepció, leginkább a kifutón való járásra és a fotózásra figyeltek oda.
40 ország képviselője vett részt ezen a versenyen, mindenki különféle tulajdonságokkal rendelkezett! Számomra a félvér lányok voltak kiemelkedően szépek, hiszen 185 cm-es hölgyekről beszélünk, akik csodásan hosszú lábakkal rendelkeztek!

Milyen volt a hangulat?

Hirdetés

A hangulat mindig nagyon jó volt és felszabadult bár az utolsó időszakban azért már feszültebb, hiszen közeledett a döntő! Volt egy pillanat, amikor én is kicsit elgyengültem lelkileg, ez akkor volt, amikor sajnos elkaptam egy vírusfertőzést kint és kórházba kerültem, infúziót kaptam. Pár nap után sikerült összeszednem magam lelkileg és testileg is újra.

Milyen élményeket szerzett?

Csodás élményeket szereztem kint Egyiptomban, El Gouna-ban… Számomra a legnagyobb élmény az volt, amikor a Vörös-tengeren hajókáztunk és búvárkodhattunk, illetve az arab est, ahol a kultúrával ismerkedhettünk meg közelebbről.

Elégedett a helyezéssel? Mit csinálna esetleg másképp?

Lényegében elégedett vagyok a helyezéssel! A Top 10 legszebb lány közé kerültem, és mint utólag kiderült, 7. helyezést sikerült elérnem.Vártam a Top6-ba való bekerülést is, de a zsűri másképp döntött. Nem vagyok csalódott, mert tudom, hogy 100%-osan odatettem magam a két hét alatt, és semmit sem csinálnék másképp.

Hogy látja a mezőnyt?

A mezőny erős volt, rengeteg félék voltunk, mind külsőleg, mind belsőleg. Mint említettem, én a félvér lányokat tartottam leginkább vetélytársaknak, nagyon különlegesek voltak és a temperamentumuk miatt szinte mindig a középpontban voltak.

Milyen “ajtókat” nyithat meg ez a III. helyezés?

A Magyarország Szépe versenyen való harmadik helyezésem tette lehetővé, hogy ezen a világversenyen szerepelhessek és Magyarországot képviselhessem.Ezzel már egy ajtót kinyitott előttem, mert világszinten is megmutathattam azt, hogy igenis ott lehetnek a magyar lányok is a top 10-ben! Természetesen Magyarországon rengeteg felkérésem van, de a világverseny óta külföldi fotózásokkal kapcsolatban is megkeresnek. Igazán fel sem tudnám sorolni azt, hogy mennyi lehetőséget ad egy ilyen nívós magyar szépségverseny. Nyilván tudni kell élni a lehetőséggel és rengeteg munka és alázat kell ahhoz, hogy ebből profitálni is tudj később.

Mi a következő kitűzött nagy cél?

Mint említettem korábban, több szépségversenyen nem szeretnék részt venni. Nekem ez volt az utolsó! Ezért versennyel kapcsolatos célom már nincs. Leginkább szeretném az ismeretséget jó és nemes célokra használni, illetve szeretnék több projektben, fotózáson részt venni.

Mondd el a véleményed

Így fogadták a rajongók a Sajnálom c. vadonatúj Anna & the Barbies dalt a Barba Negrában

Elkártyáztad a szívem – Gallai Gyula újdonsága