A Pilvaksz Coffee Shop elhozza a szegedi nyarat a Dürerbe

Hirdetés

gipcsp plakát

 

Pilvaksz Coffee Shop
A Pilvaksz Coffee Shop zenekar

A Pilvaksz Coffee Shop, a DLRM és a Generation Impasse töltik be ma zenéjükkel a Dürer Kert színpadát.

Hirdetés

A vidéki nyár pezsgő hangulatát idézi meg ma este a Pilvaksz Coffee Shop zenekar a Dürer Kert színpadán. A banda tagjai ma esti programjukról így nyilatkozott:

Nemes egyszerűséggel elhozzuk Budapestre a szegedi nyár hangulatát, nagyon pörgős, gyors, vidám buli lesz, az egész felett pedig halványan látszódni fog a hideg sör okozta mámor”

Egy másik mai fellépő, a gypsieindie műfajban tevékenykedő, budapesti DLRM csapatának tagjai megkeresésünkre elmondták: “A mai koncert igazából a jövő heten kezdődő európai turnénk indító bulija lesz. Igazából ez az az alkalom, ami miatt megszerveztük igy július 1-jére. Előttünk 3 nagyszerű zenekar fogja garantálni a talpalávalót. A Pons egy nagyon új, rendkívül fiatalokból álló formáció, ám annál érettebb es kifinomultabb zenét játszanak. Utánuk jönnek kedves cimboraink Pécsről, a Generation Impasse, akik a turné pár állomásán is fellépnek velünk. Harmadikkent szegedi barátaink, a Pilvaksz Coffee Shop alapozza meg az őrületet élénk, folkos, gypos punkzenéjükkel. Végül mi jövünk 10 órától egy, az eddigieknél jobban összeállított es felépített setlisttel, új számokkal es természetesen a szokásos megőrülős, részeges, pálinkakóros mulatsággal. Szeretnénk egy hatalmas bulit csinálni, mielőtt lelépünk Angliába zenélni, es biztos vagyok benne, hogy ez össze is fog jönni.

 

Hirdetés
Generation Impasse
A Generation Impasse csapata

A Generation Impasse csapata Pécsről látogat el a Dürer Kertbe. Ma esti terveikről így nyilatkoztak magazinunknak: ” Véleményünk szerint egy erős energikus hard/punk-rock buli lesz egy nagyon intenzív, feszes műsorral. Két olyan nótát is el fogunk játszani élőben,

amelyek a következő single anyagon lesznek megtalálhatóak. Egyet ígérhetünk: aki izzadni akar, és kiengedni a gőzt es energiára vágyik, akkor annak egy elég jó állomás lesz ma a Dürer”

Facebook esemény/event: https://www.facebook.com/events/1265532163499457/

 

Mondd el a véleményed

Ilyen VOLT az OCHO MACHO bulija – nézd vissza nálunk

Nézd a The Raven Age koncertjét a VOLT-on