Planet Budapest 2023 – infok, programok

Hirdetés

Planet Budapest 2023 – infok, programok.

Planet Expo
Fenntarthatósági kiállítás

2023. SZEPTEMBER 27. – 2023. OKTÓBER 1. | BUDAPEST, HUNGEXPO

Hirdetés

A Fenntarthatósági kiállítás egyedülállóan értékes lehetőséget teremt a fenntartható megoldásokat alkalmazó és kínáló magyar vállalkozások bemutatkozására, az üzletkötés előmozdítására.

A kiállítás regisztráció nélkül 10.00 és 18.00 óra között látogatható.

A Planet Expo célja, hogy az évszázadok tapasztalatait, tudását, valamint a kihívásokra megoldást kínáló új technológiákat, innovációkat együttesen mutassa be. Az esemény emellett egyedülálló platformot biztosítja kapcsolatépítésre és B2B találkozókra.

A Planet Budapest új koncepciójában az általános témák mellett minden alkalommal megjelenik egy kiemelt fenntarthatósági téma. 2023-ban ez az élelmiszer, amelyet az esemény a lehető legteljesebben jár körül (az ellátás biztonsága, az egészséges, fenntartható étkezés és életmód, fenntartható mezőgazdaság, stb.). E területek képviselői számára különösen értékes lehet a találkozás a többi vállalkozással, fejlesztőkkel, szakemberekkel.A szemléletformáló kísérőprogramokon is külön figyelmet szentelünk az élelmiszernek.

Expó Szakmai programok eseményen öt párhuzamos szakmai konferenciára kerül sor, amelyek részvétele ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Külföldi vendégeink számára angol nyelvű tolmáccsal készülünk.

Bővebb: Planet Budapest 2023

Hirdetés

The post Planet Budapest 2023 – infok, programok appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Planet Budapest 2023 – infok, programok

Marsra magyar! 8. rész index – nézd meg online!