Publikussá váltak a FEMCAFE BIKINI TOUR 2013 részletei

 

Forró előkészületek és friss hírek

 

Új hírek érkeztek hozzánk a nyár legizgalmasabb eseménysorozatával kapcsolatban, ahol várhatóan a legtrendibb bikiniket, strandruházatot és kiegészítőket mutatják majd be a napokban kiválasztott dögös modellek.


Friss hír, hogy a FEMCAFE BIKINI TOUR 2013-as turné műsorvezető házigazdája a mindig vidám Pintér Adrienn, azaz Ada lesz, aki elmondása szerint imádja a nyarat és megőrül a szebbnél szebb bikinikért, így különösen izgatottan készül a rendezvénysorozatra. Lehullt a lepel arról is, hogy a rendezvény zenei vonaláért a Compact Disco-ból jól ismert Lotfi Begi felel, aki különleges zenékkel készül a show-kra. A zenei házigazda Lotfi Begi mellett japán dobosok is feltűnnek a produkcióban, ezzel igazán különlegessé téve a programot.


A színpadon a szexi modellek mellett a dögös pasik is komoly szerepet kapnak a show-ban. Pasi fronton további extrával is készülnek a szervezők a turnényitóra, hiszen a világhírnév felé tartó Face Team kosaras csapat akrobata tagjai is megmutatják, hogy a bikini show színpadán mit tudnak produkálni.A FEMCAFE BIKINI TOUR kifutóira lépő modellek kiválasztásában Herczeg Zoltán divattervező is részt vett, aki idén először saját fürdőruha kollekcióval rukkolt elő. A válogatáson egyébként a testi adottságokat és a színpadi modelljárást figyelték a szakemberek, akiknek nehéz dolguk volt, mert sokkal több lány és izmos testű pasi érkezett, mint amire számítani lehetett


Már alig két hét van hátra a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában megrendezett turnényitóig (2013. június 6-a és 7-e este), ahol a különleges show-n megláthatjuk a legújabb bikini-trendeket.

Fedezd fel 2013 legújabb és legdivatosabb bikini trendjeit!

VIP turnényitó: 2013.06.06., 20 h

Turnényitó: 2013.06.07., 20 h

 

Ha nem akarsz lemaradni az eseményről, akkor érdemes már előre megvenni a jegyeket a jegy.hu oldalon vagy az InterTicket jegyirodáiban.


Link a jegyvásárláshoz: http://www.jegy.hu/search.php?s_name=femcafe+bikini&s_venue=

További információkért kattints ide:

www.bikinitour.hu

www.facebook.com/BikiniTour

 

Mondd el a véleményed

Sztárok vonultatták fel az idei nyár legújabb cipőtrendjeit

Pál Dénes, Iszak Eszti, Lakatos Márk cipőkről…