Rába Tímea családjával és barátaival ünnepelt!

Hirdetés

 

A gyönyörű exmodellnek napokban jelenik meg első saját szakácskönyve, mely merőben más lesz, mint a többi receptfüzet. Rába Tímea családi titkokat oszt meg a könyvben és minden fejezet mellé írt egy ahhoz kapcsolódó menüsort. Az „Otthon íze” könyvbemutatóján Timi egész családja és legjobb barátai is részt vettek. A háziasszony két kisgyermekével, Noel-lel és Ninával együtt pedig egy isteni tésztát is főzött a vendégek részére, melyet elsőként férje, Tóbiás József kóstolt meg! A rendezvényre eljött Mester Tomi, Orbán József, Benkő László és Kiki a családjával együtt!

 

Hirdetés

Egy igazán különleges könyvnek a bemutatója sem lehet szokványos. Rába Tímea a legrégebbi barátaival és teljes családjával együtt ünnepelte meg a könyve bemutatóját. Jelen volt Timi bátyja, édesanyja, férje, nagyfia Márk, kislánya Nina és a legkisebb gyermek, Noel is. A barátok is örömmel jöttek, hiszen tudták mennyire fontos ez a könyv az egykori szépségkirálynőnek. Kamaszkori szerelme, Mester Tomi is részt vett a sajtónyilvános eseményen, pedig köztudott róla, hogy kerüli az ilyenfajta rendezvényeket. Orbán Józsi, Benkő László, Kóbor János felesége valamint Kiki is együtt ünnepelt Timivel. A meghívott vendégek egy pohár finom Eszterbauer borral koccintottak.

 

„Nagyon nagy öröm a kezembe fogni ezt a könyvet, egy régi álmom vált valóra, melyet nagy részben a Food Expressznek köszönhetek, akiknek oroszlánrészük van a könyv létrejöttében. Imádok főzni és a közös vacsorák elengedhetetlen részei a családi életünknek. Ilyenkor beszéljük át a napot és tudunk igazán együtt lenni. Szinte mindennap készítek főtt ételt, hiszen a gyerekek igénylik a házi kosztot. Nekem nagyon fontos, hogy egy étel ne csak finom legyen, hanem egészséges is. A könyvem nem szokványos szakácskönyv, hiszen a családi történeteket mesélek el benne, és az ahhoz kapcsolódó menüsor receptjét írom meg. Összesen 22 sztori és menü van a könyvben, melyeket könnyű elkészíteni és finomak is. Nagyon boldoggá tesz, hogy ilyen sok barátom és az egész család velem ünnepel, ezen a számomra fontos napon.” mesélte meghatottan Rába Tímea.


 

Hirdetés

„Az otthon íze- Ételek szeretetből” című könyv már kapható a nagy könyvesbolt hálózatokban!

 

Mondd el a véleményed

A legokosabb osztály – vasárnaptól az M2 műsorán

Justin Bieber a One Direction ellen, a tét az MTV EMA!