Radó Brigi

Hirdetés

 

Mesélnél arról, hogyan is kezdődött az éneklés a te esetedben?

Nagyon régóta szeretek énekelni, ez még 10 éve kezdődött 2003-ban, 3 évig  vagyis ötödikes koromban kezdődött. Ekkoriban kezdtem énekkarra is járni, s az énektanárom, aki ebben az időszakban tanított, Kovács Piroska javasolta, hogy érdemes járnom vagyis foglalkozzak a hangommal!

Hirdetés

Aztán 2éve elkezdtem igazán foglalkozni vele, mert azelőtt nem vettem elég komolyan, csak hobbiból érdekelt, de most igazán lefoglal és szeretem is csinálni.

Viszont a családom, akik ebben támogatnak, javasolták próbáljam meg a tehetségkutatókat is, mint pl. az X-Faktort.

Szerepeltem már kisebb zenei tehetségkutatókban is, mint például Székesfehérváron a  Fehérvár Hangja című tehetségkutatóban ahol megismertem a mostani énektanáromat, Kelemen Angelikát, aki nagyon szívélyes, kedves, segítőkész és remek művésznő is egyben.

https://soundcloud.com/g-bor-sz-les-1/rad-brigitta-adele-someone

Ha már az X-Faktornál tartunk, mesélnél az x-faktoros élményeidről?

Milyen tapasztalatokat szereztél?

Én egy kihívásnak tartom, és hozzátartozik, hogy megismertessem magam, illetve “önbizalomnövesztő” is egyben, de remek alkalom a fejlődéshez, hogy énekes lehessek.

 Ami kifejezetten boldogít benne, hogy énekelhetek, de emellett megismertem rengeteg olyan barátot, akikkel a mai napig is tartom a kapcsolatot ők is nagyon szeretik azt amit csinálnak vagyis az éneklést, zenélést! Ide sorolnám a tavalyi x-faktoros ByTheWay egyik tagját, Patocska Olivért. A ByTheWay együttes majdnem bekerült az X-Faktor legjobb 12 versenyzője közé és én kifejezetten büszke vagyok rájuk.

 

Hirdetés

 Melyik zenei stílus áll közel a szívedhez?

A stílus, amit igazán én képviselek az a klasszikus popdalok. Ilyen pl: Adele, Beyonce, Alicia Keys. Ők az én példaképeim. Számomra fantasztikus előadók. Sok mindent elértek az életben sok munka árán, de nekem is vannak álmaim, ami hasonló az övéikéhez.

 

Dalszöveg-írással próbálkoztál?

 Nem igazán, de lehet, hogy majd még megpróbálkozom vele… Semmi sem kizárt…! Úgy gondolom egy dalszöveget nem egyszerű megírni: abba érzések kellenek.

A Facebook adatlapodon olvastam, hogy elkészült az első demód. Mit lehet erről tudni?

A demón érzelmes dalok vannak,amik emellett feldolgozások és én egyébként vidám lánynak tartom magam! 🙂

A demó elkészítésében sokat köszönhetek Subecz Tamásnak, a dunaújvárosi hangstúdió főszerkesztőjének aki ebben sokat segített!

Széles Gábor

2013.04.23

Mondd el a véleményed

ByeAlex minikoncerttel melegít az Eurovízióra

KOMOLY EREDMÉNNYEL ZÁRULT A 20. TITANIC NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁL