Ragyogó zenei utazásra várják a szórakozni vágyókat a Budapest-i Orfeumba – Haccacáré…

Hirdetés

Haccacáré…
Mahó Andrea – Simon Panna Bogi,
Gömöri András Máté & Dr. Káel Norbert

Hirdetés

Ragyogó zenei utazásra várják a szórakozni vágyókat a Budapest-i Orfeumba. „Hölgyek: Elő a flitteres ruhával, a marcell hullámokkal, az erős sminkkel és a lenyűgöző ékszerekkel. Urak: Mellény, nadrágtartó, csokornyakkendő, kalap, sétapálca és persze a jómodor se maradjon otthon.”- ezzel a felhívással invitálják az Orfeumba, április 6-ra este 8 órára a publikumot, Mahó Andrea, Simon Panna Bogi, Gömöri András Máté és Dr. Káel Norbert előadására a HACCACÁRÉ-ra.

Hirdetés

A múlt század elejét megidéző  jól ismert  magyar slágereket több mint 100 éve tartják életeben a  színházi előadások, koncertek, művészek és  nem utolsó sorban a közönség.

A  humorral megfűszerezett műsor kihagyhatatlan slágerei közül felcsendülnek: az  Éjjel az omnibusz tetején, Holdvilágos éjszakán, Szívemben bomba van… a Kellene ma éjjel, egy kis hacáré, haccacáré című dalok, Mahó Andrea, Simon Panna Bogi, Gömöri András Máté és Dr. Káel Norbert előadásában, ahova az 1920-as évek korhű ruháiban várják a kedves vendégeket.

Fellépők:

Mahó Andrea – Jászai Mari-, Emerton-, Artisijus díjas színművész/ énekes

Simon Panna Bogi– színészművész/ énekes

Gömöri András Máté – színészművész/ énekes

Dr. Káel Norbert –zongoraművész

A  jegyár egy 3 fogásos vacsorát is tartalmaz, amely mellé finom korabeli  italokat is  kortyolhatnak:

https://orfeum.hu/haccacare-zajos-mulatozas-az-orfeumban-1920-ban-2023-04-06/?fbclid=IwAR0JvvvAMzgcCELj14BPX56qnN4BglLZiA1h02Vy98nsKevAbNrrKoEPs7g

Mondd el a véleményed

Csodálatos alkotás született! Takács Nikolas életében először írt dalt más előadónak!

Meghosszabbították a nevezési határidőt a 16. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválra