Rajongásból fanatizmus örök életre?

Hirdetés

Rajongásnak is sok fajtája létezik. Van, hogy megelégszünk egy aláírással, vagy egy közös fotóval kedvencünkkel. De vannak, akik némi túlzásba is esnek. Rengeteg energiát és pénzt áldoznak azért, hogy az általuk bálványozott sztár nevét, aláírását vagy akár fotóját, tetoválás formájában örökre magukon viselhessék. Hazánkban is egyre népszerűbb, hogy kedvenc sztárja nevét vagy a hozzájuk kapcsolódó logót, dalszöveget magára varratják a fanatikusok. A 90′-es évek egyik legsikeresebb együttese, a V-Tech zenekar is felkerült a tetkós rajongók klubjába, és a Magna Cum Laude zenekar logója is díszíti már valaki karját.


Egy elszánt rajongó az ujjára varrata a “V-Tech”-et


A Magna Cum Laude logója egy rajongón
 

Világszerte sok olyan ember van, aki imádatát így szeretné kifejezni. Érdekes módot tudnak választani, hogy rajongásukat megmutassák a világnak. Sokszor meggondolatlanul is bevállalnak olyan tetoválásokat, amelyeket később nem biztos, hogy ugyanolyan lelkesen fognak mutogatni.


Hirdetés

Egy elvetemült rajongó a nagy sikerű Twilight filmből egy idézetet varratott magára

Hirdetés


A pophercegnő, Britney Spears egyik híve, aláírását örökítette magára


Michael Jackson egyik fanja nem kis dolgot tetováltatott magára, mégpedig a popkirály arcképét

Vajon ezek a rajongók bele gondoltak e abba, hogy a rajongás egy idő után már nem lesz annyira erős, és talán feledésbe is merül. Viszont egy tetoválást már nehezebb eltűntetni. Bár meg van rá a lehetőség, hogy szinte nyoma se legyen. Ennek viszont nagy ára van. Szóval jól gondolja meg mindenki, hogy mit tetováltat magára.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.07.06.
Mondd el a véleményed

Nyári dal a Nyári lányoktól, nyáron!

Sziget Fesztivál, amit nem lehet kihagyni!