Rákóczi Feri szépségekkel áll színpadra!

Hirdetés

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legsikeresebb szépségversenye, a Miss International Hungary. A tavalyi nyertes, Ötvös Brigitta a nemzetközi döntőn, Japánban az eddigi legjobb magyar eredménnyel végzett, negyedik helyezést ért el. A 2014-es verseny csupa újdonságot ígér. Az elődöntők egy különleges reality show keretében zajlanak. A középdöntőre pedig fantasztikus műsorral készülnek a szervezők. Fellép Gájer Bálint, Nagy Adri, Tóth Gabi és Markó Robi is. A gála műsorvezetője pedig a rádiózás fenegyereke, Rákóczi Feri lesz!

otvosbrigittaA Miss International a világ harmadik legnagyobb szépségversenye. A tavalyi évben a magyar lány, Ötvös Brigitta, az eddigi legjobb eredményt érte el a nemzetközi döntőn, ő lett a negyedik legszebb. A sikeren felbuzdulva a szervezők idén egy különlegességet találtak ki, melyre még nem volt itthon példa. Az előválogatók alatt egy valóság- show-t készítenek majd, ahol bepillantást lehet nyerni a kulisszák mögé, valamint a nézők megismerhetik a szépségkirálynővé válás teljes folyamatát. A 100 kisfilmben a szépségipar elismert alakjai, hazai hírességek és természetesen a középdöntőre készülő szépségek is láthatóak lesznek.

A reality show-ban továbbjutott legszebb 24 lány kerül majd a középdöntőbe, ahol egy színvonalas gálán derül ki, ki vehet részt a fináléban.

Hirdetés

A nagyszabású gálán fellép majd Nagy Adri, Gájer Bálint, Tóth Gabi és Markó Robi is, akik egy különleges táncprodukcióval készülnek. A műsorvezető Rákóczi Feri lesz.

A középdöntő időpontja 2014. április 26, szombat 18.00, helyszín: Dürer Rendezvényház

 

Mondd el a véleményed

Indul a BrandMania 4. évada

7 menő sztárlakk – Ezekkel a színekkel neked is sikered lesz!