Rémálom – a Divatikonon premierezik a Lélegzet zenekar új klipje

Lélegzet
Lélegzet
Hirdetés

Rémálom címmel új klippel jelentkezik a Lélegzet zenekar, amelyet az online magazinok közül a Divatikon olvasói tekinthetnek, illetve hallgathatnak meg először. A srácokkal ennek apropóján beszélgettünk.

Hogyan született a dal?Milyen volt az alkotói folyamat?

Igazából úgy indult a sztori, hogy Banya Robi barátom, aki a zenekar basszusgitárosa hozott egy jó témát. Összeültünk a zenekarral, aztán elkezdtünk agyalni a zenén. Volt már egy kis szöveg részletünk, de a szövegírást a kezembe vettem, mint énekes és írni akartam azokról a mély dolgokról, mély depresszióról, ami apám halála után maradt rám. Rengeteg álmatlan éjszakám és nappalom volt annak idején, és jól esett kiírni magamból azt a lelkivilágot, amit a zene megtestesít. A jó zene adott volt, én pedig éltem a lehetőséggel, mint énekes. Így meglett a cím is. Rémálom. A zenekar többi tagja pártolta az ötletet, a zenének a ritmikai alapjait meg a főbb dallam mozzanatokat pedig már közösen írtuk próbáról próbára –  mindig kicsit finomítva rajta.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánljátok a dalt és a klipet?

Hirdetés

Leginkább azoknak ajánlanánk, akik szeretik a metált és a jó zenét, illetve azoknak, akik hasonló rossz élményen, vagy egyéb nyomasztó dolgokat éltek már át. De sosem szabad elfelejteni, hogy mindig van kiért újra felállni és előre nézni a jövőbe!

Milyen volt a forgatás?

A klipforgatás napja érdekesre sikerült, mert sokkal jobban össze bírtuk hozni, mint vártuk.  Sok helyszínt felhasználtunk. Többek között a melléképületünk padlását, kis falunk, Jásztelek szélén lévő erdőt, egy leégett motelt, egy nem használt pincét és Jászberény külterületén lévő kis parkolót. A parkoló érdekes volt, mert mellette ott van a jászberényi állatkert, és ha hangosan ütjük a dobot, akkor az is megeshetett volna, hogy rendőri jelenetek is lesznek a klipben ! Igazából a forgatás jó hangulatban és gyorsan telt a kinti 2-4 fokos hidegben, mert az autóba be tudtunk ülni melegedni.

Mondd el a véleményed

Gyerekversek farsangra

Szerelem, óh! című különleges komédiát január 16-án mutatják be online