Retro nap a VIVA-n!

Hirdetés

 

Időutazás a zenecsatornán

 

Hirdetés

A VIVA egy teljes napra leporolja az időgépet és visszaröpít mindenkit a múltba! Április 1-jén reggel 6 és éjfél között Retro nappal várja az érdeklődőket a zenecsatorna, a különleges időutazáson a korszak legnagyobb hazai és nemzetközi slágerei mellett régi jól ismert műsorvezetőkkel és rengeteg archív műsorrészlettel is találkozhatnak a nézők.

 

Magastalpú cipő, neonszínek, barna rúzs, walkman – mindenki imádta a ’90-es éveket, akik pedig még nem voltak elég idősek hozzá, hogy élvezzék, most belekóstolhatnak az ízébe. A VIVA április 1-jén pénteken egész nap a retro jegyében jelentkezik, a legnagyobb slágerek mellett a régi VJ-kel, tematikus műsorokkal és külön erre a napra összeállított különleges chartokkal is várja a nézőket. A listák során a legjobb korabeli lány-és fiúcsapatok slágerei, a legismertebb filmzenék, a legmenőbb dívák felvételei, vagy a legismertebb szerelmes dalok közül válogathat, aki a zenecsatornára kapcsol, de Kozsó klipjeinek toplistájától is lehull majd a lepel.

animal cannibals

Az Animal Cannibals egyike azoknak, akik a 90-es évek óta töretlenül jelen vannak a hazai zenei palettán, az egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapatnak, a stílus egyik hazai előfutárainak is nevezik őket. Qka MC-nek és Ricsipínek rengeteg élménye kötődik a VIVA-hoz.

animal cannibals strand

A ’90-es évek a mi ifjúságunk is volt, egyszerűen imádtuk azt a korszakot, színessé vált az egész világ számunkra. Ebben az időben kezdtek elterjedni itthon a videoklipek, és nem túlzás azt állítani, hogy egy egész generáció szocializálódott ezeken a videókon. A VIVA-hoz mindig különleges élmények fűznek, hiszen nemcsak előadóként voltunk szereplői a csatornának, hanem készítői is lehettünk egyes műsoroknak. Ilyen volt pl. a Vízóra, vagy a mi nagy kedvencünk, a Hip nevű műsor, ezt a mai napig legendaként emlegetjük”  – mondták el a srácok, akik 2009-ben A magyar könnyűzenéért-díjat is megkapták a zenecsatornától.

Hirdetés
balázs+timo

A jól ismert klipek mellett a VIVA korábbi VJ-i is láthatóak lesznek, akik olyan műsorokban szórakoztatták a nézőket, mint a Sztárvár, a Ramazuri, a Premier Pláne, a Vaktöltény, a Mizujs, a Fasírt vagy az Interaktív. Emlékezetes pillanatok elevenednek meg a képernyőn: Sebestyén Balázs vicces aerobic órát tart, Steiner Kristóf folyamatosan bakizik, Vadon Jani vicces interjúkat készít, Istenes Bence röhögőgörcsöt kap, Lilu és Zsu szupertitkos fogadalmaikról beszélnek, Balázs, a TNT, a Happy Gang és a Kozmix a Bulirepcsiben strandolnak, Kozsónak pedig élőben nyisszantják le legendás hajtincsét…

ada 2005

Ada, vagyis Pintér Adrienn egyike azoknak a jelenleg is népszerű műsorvezetőknek, akik a VIVA képernyőjén tűntek fel. Ada élete egyik legszebb időszakának tartja a zenecsatornás éveket.

 

Számomra a VIVA és a ’90es évek összekapcsolódnak, hiszen a zenecsatornánál „nőttem fel”. Itt lettem tiniből édesanya, így számomra mindig meghatározó lesz ez a korszak az életemben. Rengeteg kedves pozitív élmény fűződik a műsorvezetői éveimhez, nagyon sokat ugrattuk egymást, szívesen gondolok vissza erre az időszakra. A velem egykorúaknak ugyanazt jelentik a ’90-es évek, mint nekem: a gyerekből felnőtté válást – ez a szakasza az életemnek mindig is különleges marad.”- mondta Ada.

vadon jani+balázs _fasírt_1998

lilu

Jól ismert arcok, rég elfeledett legendák és a legmenőbb retro slágerek – Retro nap a VIVA-n április 1-jén egész nap!

Mondd el a véleményed

Dürer Kert buliajánló: Saturday Overnight buli csütörtök este

Először száll szembe egymással hazánkbana két elit egyetem