Sziasztok!
Ahogy időm engedi, szeretek számomra új receptekkel kísérletezni a konyhában. Egy ilyen próbálkozás eredményeképp született meg a ribizlis sajttorta először a barátom születésnapjára, majd egy következő alkalommal újraalkottam a céges névnapozásra. Egyáltalán nem bonyolult az elkészítése, de egy picit azért egyszerűsítettem
Ribizlis sajttorta
(26 cm-es tortaformához)
Hozzávalók a kekszalaphoz:
– 365 g zabkeksz
– 7 dkg olvasztott vaj
Hozzávalók a krémhez:
– 625 gr krémsajt
(1/3 rész Philadelphia, 2/3 rész Hajdú krémsajtot használtam költséghatékonyság okán)
– 25 dkg cukor
– 1 csomag vanillincukor
– 3 tojás
Hozzávalók a ribizliszószhoz:
– 100 gr ribizli
– 1,5 evőkanál cukor
A zabkekszet morzsává daráljuk, majd az olvasztott vajjal A teljes cikkért KLIKK!
: Alanora
Mondd el a véleményed

