Rihanna Whitney Houston szerepében?

Hirdetés


A Whitney Houston tragikus halála óta alig telt el pár hét, de már felröppent a hír, hogy megfilmesítik életét. A világhírű énekesnő szerepéről még csak találgatások merültek fel. A híresztelések szerint Rihannára fog esni a választás. Állítólag a producerek a 24 éves énekesnőt tartják a legvalószínűbbnek a szerepre Whitney életrajzi filmjében. Viszont az már kérdéses, hogy vállalja-e? Ugyanis tavaly a Több mint testőr című film újraforgatását tervezték, amire szintén Rihannát szerették volna felkérni. Talán ez az egyik leghitelesebb film Whitneyről, aki énekesnőt alakít a filmben. Tavaly Rihanna, anélkül, hogy megkeresték volna a szerep miatt már előre elutasította az ajánlatot.

Hirdetés


Szét akarom választani az éneklést és a színészetet. Utálom, amikor az énekesek zenés filmekben játszanak, mert sosem lehet elválasztani egymástól így a két dolgot” – mondta akkor Rihanna. Egyelőre nem tudni most mi a véleménye az életrajzi film szerepéről.

Hirdetés


Clive Davis, aki közeli barátja és producere volt Whitney Houstonnak, az életrajzi film egy méltó búcsú és egyben méltó tisztelgés lenne a néhai énekesnő felé. Egyes források szerint Whitney halála előtt már szó volt róla, hogy egy önéletrajzot készítsen, de ez soha nem ment túl a tervezési szakaszon. Akkoriban a film főszerepére Meagan Good-ot gondolták, most azonban éles váltással Rihanna neve került szóba. Véleményük szerint a Batthleship-ben elég jól alakított, így erre a szerepre is érdemesnek találják.


A lehetséges nevek listáján szerepel még Jordin Sparks, Vivica Fox és Jennifer Hudson is. Az énekesnő lányát Will Smith 11 éves lánya, Willow Smith játszaná.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.27.

Mondd el a véleményed

Jótékonykodó Apollo23

Az Oscar-Gála divatikonjai