Rippel Feri, Erdei Zsolt, Egri Péter, Ganxta Zolee és Herczeg Zoli választották ki a Heineken legendás tehetségeit

Hirdetés

 

Olyan bozontos szemöldököd van, mint Rippel Ferinek, vagy úgy értesz a madarakhoz, mint Erdei Zsolt bokszoló? Véredben van a limbó, mint Egri Péternek a Mystery Gangből, vagy legendásan bánsz a sörrel, mint Ganxsta Zolee és Herczeg Zoli? Akkor biztosan Te is hallottál már a Heineken Legendák Harca vetélkedőjéről.

zsűri

Hirdetés

A Heineken tudja, hogy mindenki legendás valamiben, ezért áprilisi TV reklámjában felhívta fogyasztóit, hogy mutassák be legendás tehetségüket. Elsőként hírességek mutatták be mire képesek: Sena, Szabó Győző, Varga Viktor, Müller Attila és Puskás Peti videója elérhető a Youtube-on.

10403953_10202992217664641_469058720114109331_o

_NAI9160

_NAI0267

Ezután a magyar tehetségeken volt a világ szeme, hogy bemutassák a Facebookon, hogy mit tudnak limbó, sörcsusza, extrém sörnyitás, madárcsalogatás vagy szemöldöktáncoltatás kategóriában. Számos pályázat érkezett a játékos versenyre, és több mint 3000 szavazat döntötte el, hogy ki legyen kategóriánként az az öt versenyző, aki a döntőbe jut.

A szavazatok alapján a huszonöt legjobb legenda az ország különböző pontjairól jött a budapesti Akváriumba, hogy összemérje tudását egy egészestés rendezvényen, a Legendák Harca döntőjén június 5-én. A hírességekből álló zsűri választotta ki azt az öt győztest, akik VIP MasterCard Balaton Sound jegyet nyertek, és megkapták a Heineken Legendája megtisztelő címet is, ezzel belépve a Heineken globális elit klubjába.

_NAI0225

Az első helyezésért járó elismerést a zsűri tagok adták át a kategóriák legjobbjának:

Limbó: Farkas Szilárd

Sörcsusza: Nonn Gábor

Extrém sörnyitás: Halász Péter és Rácz Miklós

Madárcsalogatás: Szurovecz Zsolt

Szemöldöktáncoltatás: Németh G. Dániel

A játékos verseny házigazdája, Istenes Bence elmondta „Ez volt az egyik legszórakoztatóbb tehetségkutató, amin valaha részt vettem. Sok tehetséges emberrel találkoztam már, de a Heineken Legendák Harcának döntősei még engem is meg tudtak lepni. Kreatív, különleges versenyt láthattunk; bár az extrém sörnyitás kategóriájában én is tudtam volna mutatni egyet, s mást”

_NAI9439

A szemöldöktáncoltatás kategóriájának zsűrielnöke, Rippel Feri mosolyogva nyilatkozta: „A sport és a művészet nagyköveteként a zsűrizés során főleg a színpadi jelenlétet figyeltem. Öröm volt nézni, ahogy ezekből az amatőr versenyzők főszereplőkké váltak amint felmentek a színpadra.”

 

Mondd el a véleményed

Álomszép menyasszonyi ruhák

Az Internet élő egyenesben…