Robert Pattinson és Kristen Stewart újra együtt!

Hirdetés

Hónapok óta a Twilight drámáról hangos a sajtó. Kristen Stewart félrelépése bizony nagyon megosztotta a rajongókat és a sajtót is egyaránt. Kristen kisasszony a Hófehér rendezője, Rupert Sanders iránti fellángolása hatalmas port kavart. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy a novemberi The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2. premieren vajon együtt fognak e megjelenni?!

Hirdetés

Nos, mára ez kirajzolódni látszik. Ugyanis a sztár pár kibékült! Amíg mindenki arról beszélt, hogy szakítottak és mi lesz a kapcsolattukkal, ők újra egymásra találtak- erősítette meg a People magazin. Talán senki sem gondolta, hogy Robert megbocsájt Kristennek. De ilyen a szerelem. Esélyt adtak maguknak. Már vissza is költöztek Los Angelesbe, közös otthonukba. A pár a tervek szerint együtt fog végig vonulni a vörös szőnyegen, a Twilight utolsó díszbemutatóján. Kristen nagyon szeretné bebizonyítani, hogy tévedés volt, mikor félrelépett. Kibékülésük óta az a hír röppent fel, hogy a színésznő Robert Pattinson nevét magára varratná. Elkötelezettségét így fejezné ki. 
Noha a pár nem rég békült ki, mégis külön országban vannak jelenleg. Pattinsont ugyanis New York utcáin látták sétálni, míg Stewart az édesapjával LA-ben tartózkodik.

Csákó Zsuzsanna 2012.10.08.


Mondd el a véleményed

Kialakult az X-faktor 2012 mezőnye!

Az X-Faktor döntősei is Gangnam style őrületben! (videó)