RTL Most hiba – mutatjuk a megoldást!

Hirdetés

RTL Most hiba – mutatjuk a megoldást!

Az alábbiakban gyűjtöttük össze az RTL Most és RTL Most+ felülettel kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

Tartalmi kérdések

Hirdetés

Külföldről miért nem érhető el minden tartalom?

Az RTL Moston található tartalmak egy része a kapcsolódó jogdíjak miatt csak Magyarország területéről érhetők el.

Hogyan érhetők el az egyes műsorok korábbi epizódjai, vagy előző évadai?

Az RTL Moston az aktuális műsorok epizódjai a tévés adást követő 5 vagy 7 napon át érhetők el. Ezt követően “lakat” jelzés kerül az ezen a felületen már nem elérhető epizódokra.

Az RTL Most+ kínálatában azonban a lakattal jelölt tartalmak, és akár az egyes műsorok összes korábbi része is megtekinthető, sőt, exkluzív tartalmak is várják a felhasználókat.

RTL Most+ eléréssel kapcsolatos kérdések

Honnan igényelhetek az RTL Most+ szolgáltatás aktiválásához szükséges kódot?

A szerződött szolgáltatók listája, ahol az RTL Most+ aktiváló kód elérhető az arra jogosult előfizetők részére, megtekinthető weboldalunkon: https://rtl.hu/rtlmostplusz/szerzodott-szolgaltatok
A szerződött szolgáltatók köre folyamatosan bővül, azonban az egyes szolgáltatók csatlakozására vonatkozó konkrét időpontot egyelőre nem tudunk közölni. Kérjük, kövesse figyelemmel Facebook-oldalunkat, ahol elsőként tájékozódhat.

Ha van kódom, hogyan tudok hozzájutni a szolgáltatáshoz?

Az RTL Most felületen lakattal vannak megjelölve azok a műsorok, melyeket csak RTL Most+ hozzáféréssel tekinthetsz meg. Amennyiben telekommunikációs szolgáltatódtól már kaptál hozzáférési kódot, abban az esetben az RTL Most+ felület aktiválásának a lépései a következők:

 • kattints egy lakattal megjelölt tartalomra
 • az így megnyíló ablak alján kattints az „Ajánlat kiválasztása” gombra, majd ha még nem tetted meg, lépj be meglévő adataiddal, vagy regisztrálj egy új RTL Most fiókot.
 • ezt követően add meg a szolgáltatódtól kapott aktiváló kódot, és élvezd az RTL Most+ szolgáltatás előnyeit, mint
  • Exkluzív digitális tartalmak
  • Élő adások
  • Hosszabb ideig elérhető videók
  • HD minőségű videók
  • Kevesebb reklám
  • Chromecast lehetőség

Vagy tekintsd meg a következő videót: Videó megtekintése

Külföldön élek, de szeretnék hozzáférni az RTL Most+ felülethez. Van erre mód?

Az RTL Most+ felülethez kódot kizárólag a szerződött telekommunikációs cégek tudnak adni, ezért amennyiben külföldi tartózkodás vagy egyéb ok miatt egyik érintett szolgáltatónál sincs szerződése, abban az esetben sajnos nem tudunk hozzáférést adni az RTL Most+ felülethez. Az RTL Most felületen azonban kedvenc műsorait továbbra is eléri a televíziós adást követő 5 vagy 7 napon keresztül, valamint bizonyos tartalmaink továbbra is korlátlanul visszanézhetők (például a magazin műsorok, Reggeli vagy Híradó).

Technikai kérdések

Elérhető okostévén az RTL Most? 

Az RTL Moston a legmodernebb videolejátszási és -titkosítási technológiákat használjuk, amik segítenek a tartalmak minél gördülékenyebb fogyasztásában – miközben lehetővé teszik azok hatékony védelmét az illegális másolatot készíteni próbálók elől – ahogy ezt a tartalomtulajdonosok joggal várják tőlünk el. Ezen technológiák fejlődése (streaming, másolásvédelem) odáig jutott, hogy az okostelevíziókban található böngészőkben már nem lehetséges a tartalmak lejátszása. Az RTL Most egy számítógépekre és okostelefonokra optimalizált platform, aminek első – hivatalos – nagyképernyős fogyasztási módja az RTL Most+ szolgáltatási csomagban található „chromecast” funkció, amely segítségével a mobiltelefonon futó videó bármelyik chromecast képes okostévére kitükrözhető. Dolgozunk további megoldásokon, hogy minél több felhasználó minél több platformon elérje kedvenc RTL-es tartalmait, de az okostelevíziók böngészőinek kompatibilitása jelenleg nem szerepel a megoldandó feladataink között.

Elérhető Apple TV-n az RTL Most?

Apple TV-n egyelőre még  nem elérhető az RTL Most applikáció, kollegáink azonban dolgoznak azon, hogy minden platformon megjelenhessen.

Elérhetőek a tartalmak HD minőségben?

Az RTL Most+ felületen a tartalmak nagy része elérhető HD minőségben, mely 720p felbontást jelent.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a videók képminősége az internet sebességétől/sávszélességtől függ a videólejátszás akadozásának kiküszöbölése érdekében.

IPTV-n elérhető lesz?

Az RTL Most műsorai jelenleg okostelefonon, tableten és laptopon érhetők el, az RTL Most+ tartalmait pedig Google Chromecast segítségével TV-készülékén is élvezheti.

Technikai problémám van, honnan kérhetek segítséget?

Kérjük, a probléma pontos leírását, és a használt eszköz pontos típusát küldje el a [email protected] e-mail címre.

The post RTL Most hiba – mutatjuk a megoldást! appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

40 év Rock a Budapest Sportarénában – Összetartozunk

Ismerd meg az új csodagyereket, Vitéz Laurát!