Ryan Gosling lett a legdögösebb pasi 2011-ben!

Hirdetés

 

A Time magazin az év legmenőbb pasijának választotta meg Ryan Goslingot. Nem csak sármos, de még az öltözködése is nyertes. Ugyanis a Huffington Post a legjobban öltözött pasinak választotta meg Goslingot. “Ebben az évben, amikor legalább egy milliárd film került a mozikba, Ryan Gosling minden vörös szőnyegen felbukkant, és mindig őrülten menőnek nézett ki” – indokolták a döntést. Szimpatikus volt számukra, hogy mindig tudott valami csavart tenni a klasszikus férfi viseletekbe.

 

Hirdetés

Hirdetés

 

Valamit tényleg tudhat a kanadai színész. Aki az utóbbi időben sok filmben szerepelt. Többek között romantikus vígjátékban, az Őrült, dilis, szerelemben, vagy politikai drámában, A hatalom árnyékában. A Time magazin szerint azzal vált végképp tuti befutóvá, hogy a rajongói harcba szálltak. Kevés olyan színész van, akiért erre is képesek a rajongói. Hiszen a People magazin szerkesztősége előtt tüntettek érte, amikor Bradley Coopert hozták ki a legszexisebb férfinak.

Gosling győzelme azért is különleges, vagy akár mondhatjuk viccesnek is, mert egy nemrég készült interjúban elárulta, hogy a 2004-es Szerelmünk lapja főszerepét részben azért kapta meg, mert a rendező, Nick Cassavetes szerint ő szerencsére egyáltalán nem jóképű vagy menő, ellentétben a többi fiatal hollywoodi színésszel.

Nos, akkor még talán nem volt menő, de a tehetséges színész az évek során megmutatta rengeteg arcát. Öt éve, a Fél Nelsonban figyelhetett fel rá a nagyérdemű.

A 32 éves Gosling igazi őstehetség, hiszen olyat tud, amit elsajátítani nem lehet – erre születni kell. Tudni kell róla, hogy sosem tanult színjátszást, mostanra mégis ő lett a világ egyik legkeresettebb férfiszínésze. 13 évesen pusztán csak szórakozásból ment el a The Mickey Mouse Club meghallgatására, ahová be is válogatták. Később feltűnt még egy-két tévésorozatban, többek között a Váratlan utazásban és Az ifjú Herkules kalandjaiban, de első sikerét 2001-ben A hitetlen című drámában érte el – a film elnyerte a Sundance Filmfesztivál zsűrijének fődíját. Ezzel pedig Gosling előtt kinyílt az álomgyár kapuja és sikert sikerre halmoz. 2011-ben Golden Globe díjra jelölték, a Blue Valentine című filmben nyújtott alakításáért. Nem véletlenül figyel fel rá mindenki, hiszen kiváló színész, vagy nem?

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.03.

Mondd el a véleményed

Petícióval a Rocktenorsért!

Ruhában képzeli el jövőjét