Ryan Gosling soha nem tanulta a színészetet!

Hirdetés

Ma ünnepli születésnapját a londoni származású szívtipró. A 32 éves világsztárt nők milliói imádják. Az iskolát nem annyira kedvelő és sokszor verekedésbe keveredő srác Ontarioban nevelkedett. Szerencsére ezt a korszakot már régen kinőtte és így talált rá a színészet.


Az eleven Ryan csupán szórakozásból ment el a The Mickey Mouse Club egyik meghallgatására. Így, tizenhárom évesen szerezte első színészi tapasztalatait Britney Spears, Justin Timberlake és Christina Aguilera mellett.


Olyan tévévsorozatokban szerepelt, mint az Ijfú Herkules kalandjai (1998) vagy az Álomsuli. Aki emlékszik rá, az tudja, hogy a Váratlan utazás (Road to Avonlea, 1996) egyik epizódjában is feltűnt.

Hirdetés


Ám az igazi hírnevet a Szerelmünk Lapjai (The Notebook, 2004) 
hozta meg számára. Olyannyira, hogy a People magazin a romantikus szerep révén beválasztotta az 50 legszexisebb pasijai közé.


2007-ben Oscar-díjra jelölték, illetve Anthony Hopkins oldalán tűnt fel a Törés című filmben, mint ügyvéd. A sármőrnek bizony az öltöny is nagyon jól áll.


2011-ben Golden-Globe díjra jelölték, többek között az Őrült, dilis, szerelemben (2011) nyújtott alakításáért. Emma Stone-nal egy romantikus vígjátékban mutatják meg, hogy a szerelem csodákra képes. Drámai egymásra találásuk sokakat magával ragad. Persze az sem mellékes, hogy Ryan felsőtestét is megvillantja, rengeteg nő örömére.

Hirdetés

Az egyik legsikeresebb színészek egyike, aki bármilyen szerepben helytáll. A Drive!-ban (2011) magányos igazságosztóként, a Blue Valentin-ban (2010) érzelmes pasit alakít. Legközelebb (2013 január) viszont gengszterként, a Gengszterosztag című filmben ismét Emma Stonnal lesz látható.

A film legújabb előzetese:

{youtube width=”560″ height=”349″}bRVvEHk7xOs#!{/youtube}

 

HAPPY BIRTHDAY RYAN GOSLING! 

 
Csákó Zsuzsanna 2012.11.12.
 
Mondd el a véleményed

A nehezebb utat járja végig Kullai Timi! Nagykoncert!

Lenyomták Rihannát! Tarolt Taylor Swift!