Sándor András – Szenvedélyek hálója – Szex és Net – Ahogy a NŐK látják könyv pdf – Íme a könyv online!

Sándor András – Szenvedélyek hálója – Szex és Net – Ahogy a NŐK látják könyv pdf – Íme a könyv online!

Az online párkeresés hálószobatitkainak női lélektana. 22 nő mesél arról, hogyan élte meg az internetes társkeresést. A kórházi ápolónőtől a gyermekét egyedül nevelő édesanyán át a terepjáróból kiszálló milliomos üzletasszonyig zavarba ejtő őszinteséggel mesélnek, megosztva kalandjaik legintimebb részleteit is.

,,Sokfélék vagyunk, és a lényeg éppen ez. Milyen eltérő sorsok, választások, tévedések, sikerek, kudarcok jellemeznek mindannyiunkat. Kíváncsi voltam a hölgyekre, hát tükröt tartottam eléjük. Úgy ültem velük szemben, ahogyan a pszichiáterek szoktak. Ültem és figyeltem. Ők pedig előbányászták a lelkük legmélyéről az átélt történeteket, érzéseket. Arra törekedtem, hogy a nők minél szélesebb rétegét megszólaltassam. Fiatal, középkorú és idős hölgy is szerepel a gyűjteményben, mert úgy hiteles.
Végre megkérdezhettem: mégis mi kell a nőnek? Hiszen az egész világ a nők körül forog, mi pedig, férfiak egész életen át azt próbáljuk kitalálni, miként működik a női lélek. Sokan a mai napig misztikus világnak tartják az internetes társkeresők funkcióját, és el nem tudják képzelni, hogy vadidegen emberek legyenek legféltettebb titkaink tudói.
A könyv bemutatja, hogy a nőket ugyanúgy érdekli a szex – vagy a ,,szeretkezés”, ahogy a nők körülírják -, mint a férfiakat. Írásom mégsem pornográf, s csak egyes fejezeteknél kellene odatenni a 18-as karikát. Portréim inkább vallomások, lelkizések.”
/részlet Sándor András előszavából/

Sándor András – Szenvedélyek hálója – Szex és Net – Ahogy a NŐK látják könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Sándor András – Szenvedélyek hálója – Szex és Net – Ahogy a NŐK látják könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Ne a karmát okold teljes film magyar felirattal

LÁBAS VIKI x JÁRAI MÁRK – EGYÜTT KEZDTÜK dalszöveg – Íme a dalszöveg!