Schobert Norbi életműdíjat kapott!

Hirdetés

 

Hazánk legismertebb közéleti személyiségei tették tiszteletüket a II. Fitbalance Award-on, ahol a fitness-wellness világ legjobbjait díjazták. Díjat kapott fittségéért Tatár Csilla, Trokán Nóra, Zséda és Rubint Réka. Schobert Norbi kapta a legfőbb elismerést, azaz az életműdíjat! Több ismert sztár díjátadóként vett részt a rendezvényen. Sarka Kata, Hajdú Péter, Andy Vajna, Vajna Tímea, Berki Krisztián, Katus Attila, Sütő Enikő, Ungár Anikó, DJ Dominique, Berkes Gabi és Magyarország jelenlegi szépségkirálynői, Kárpáti Rebeka, Tímár Brigitta, Rákosi Annamária és Szigethy Anett is. Az esemény házigazdái Debreczeni Zita és Müller Attila voltak. Fellépett még Kállay Saunders András és Cserpes Laura is. A közönség férfitagjainak nagy örömére pedig, egy fitness modell verseny is zajlott az eseményen. Az elegáns gála helyszíne Óbuda nemrégiben nyílt étterme, a Stereo Chef volt!

 

Hirdetés

Hirdetés

Még több fotóért klikk ide!

Igazán különleges estén vettek részt a meghívott vendégek a Fitbalance Award-on. Az eseményre rengeteg elismert fitness versenyző és közéleti személyiség érkezett, hogy együtt ünnepeljék meg a magyar fitness- wellness sikereket. A díjátadón a szakma minden jelentősebb alakja megjelent és sok ismert ember is megtisztelte az eseményt! A rendezvényen 37 kategóriában hirdettek győztest. Az este legfőbb elismerését az életmű díjat Schobert Norbi kapta, a fitness szakma népszerűsítéséért. Norbi láthatóan nagyon meghatódott a gesztustól, hiszen egy évvel ezelőtt az első díjátadó idején éppen az intenzív osztályon küzdött az életéért!

 

Még több fotóért klikk ide!

A rendezvényen színvonalát emelte egy fitness modell verseny is, melynek sztárzsűrije- Berki Krisztián, Hajdú Péter, Sarka Kata, Vajna Tímea, Kállay- Saundres András, Katus Attila, Pantl Péter és Aleska Diamond –avatott szemekkel figyelte a lányokat. A győztesnek Andy Vajna adta át a serleget!

 

Még több fotóért klikk ide!

 

Nézd meg a partyn készült interjúinkat:

 

{youtube}b7UGYzIQHoc{/youtube}

{youtube}ql5ydbXN2oI{/youtube}

 

„ Tavaly szerveztük meg először ezt a gálát és annak a sikerén felbuzdulva rendeztük meg idén is. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sokan eljöttek és hogy a díjátadónak ma már komoly rangja van a fitness világon belül. Örömmel tölt el, hogy ilyen sok ismert ember is elfogadta a meghívásunkat. Több hónapnyi szervezés előzte meg a mai estét, de a siker vitathatatlan! Boldoggá tesz, hogy minden díjazott személyesen tudta átvenni a díját. Remek este volt és ígérem, jövőre is megrendezzük a Fitbalance Award-ot.” mondta Bara Csaba a Fitbalance tulajdonosa

 

Mondd el a véleményed

Legyen a göndör haj az új divat!

Közös ünneplésre hív mindenkit a Bolyki Soul & Gospel