Sid Budapesten is táncol

Hirdetés

Az egész világ együtt táncol. A táncmester pedig Sid, a Jégkorszak ősi hőse, aki az elmúlt évtizedben a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mozisztárja lett. A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (előzetes korhatár: 6) (Ice Age 4 – Continental Drift, hazai bemutató: július 5.) című 3D-s animációs komédia kedvéért pedig még több embert szeretne megmozgatni, mint eddig bármikor.
A film alkotói ezért találtak ki egy táncot, és ezért készítettek hozzá videóklipet: a klip pedig legalább olyan egyedülállóra sikeredett, mint az eddigi Jégkorszak-filmek. Négy kontinens 16 országának Jégkorszak-rajongói perdülnek táncra benne Siddel és barátaival: Mannyval, Diegóval meg az őscsorda többi tagjával.

{youtube width=”600″ height=”400″}nhTZvlHYJUQ{/youtube}

Hirdetés

 

Hirdetés
A Húsvét-szigetek szobrai, a Tower és a Sydney operaház azonban kevés volna háttérnek: a klipben feltűnik a Hősök tere, a Lánchíd és a Szépművészeti Múzeum is. A londoni szín után, Mumbai előtt Geszti Péter, Sidmagyar hangja járja a Trefort néhány diákjával együtt, és a magyar rajongók a Duna-parton is jól ropják: Sid megkerülte és megforgatja a világot: a Jégkorszak 4. kedvéért Mexikóvárostól Londonig, Szöultól Rómáig nagyon sokféle ember táncol együtt.
– Mókás, hogy ki sem kellett mozdulnom Pestről, mégis olyan, mintha együtt kerültük volna meg a világot a Jégkorszak többi szereplőjével – mondta Geszti Péter, miután megnézte magát a klipben. – És jó, hogy ezt a klipet nemcsak nézni lehet: hiszen az a lényege, hogy megtanítson egy jó kis Sid-táncra. Remélem, nagyon sokan megtanulják, és legközelebb, már hatalmas tömeggel együtt ugrálhatok és csoszoghatok együtt.

Bártfai Balázs, 2012.06.22.
Forrás: IC Press
Mondd el a véleményed

A legmenőbb “Öribarik”: Rihanna és Katy Perry

Lady Gaga 3D-ben gratulál Katy-nek!