Sikeresen lezajlott a II. Stíluskirálynő Választás

Sikeresen lezajlott a II. Stíluskirálynő Választás, idén Abádszalókon, az Abádi Benedek Művelődési Házban.

A szervezők a 2012 és 2018 között megrendezett Miss Dundi és Dögös Szépségversenyek nyomán alkották meg a Stíluskirálynőt, mellyel szerettek volna lehetőséget adni a vékonyabb alkatú hölgyeknek is arra, hogy megmutassák szépségüket, agilitásukat és természetesen a stílusérzéküket.

A hasonló, ilyen jellegű megmérettetésekkel ellentétben ezen a versenyen az arathatja le a babérokat, aki mind külső-, mind belső tulajdonságok tekintetében lehengerlő stílussal rendelkezik.

Itt nem az a fontos, hogy a versenyző elég magas vagy elég nádszál karcsú e, hanem hogy mennyire uralja a színpadot a megjelenésével.

A hölgyek, két csoportban mérettettek meg, 35 alatti és 35 fölötti kategóriában, a zsűri pedig (Kiszel Tünde, műsorvezető, producer, fotómodell, Nagy Györgyi, a Ver-Deco Művészeti Egyesület Alelnöke, Bavalicsné Nagy Vivien, az I. Stíluskirálynő Választás Udvarhölgye, Eisinger Zsuzsanna, mesterfodrász, Szúnyogh Gábor, manager és Zámbó Árpi, media személyiség)szakértő szemmel választotta ki a királynőket és udvarhölgyket.

Az eredmény:

Stíluskirálynő 35 év alatti kategóriában:

Tollas Tímea

  1. Udvarhölgy:

Weit Krisztina

  1. Udvarhölgy:

Markovicsné Veres Hajnalka

Stíluskirálynő 35 év fölötti kategóriában:

Jakabfi Károlyné 

  1. Udvarhölgy:

Horváth Tímea

  1. Udvarhölgy:

Farkas Liliána

Miss Natural Beauty 2021:

Napsugár Anna

Mondd el a véleményed

Tollas Tímea 2. Stíluskirálynő és újságíró egyre magasabb falakat döntöget

Praktiker webshop – vásárolj online egyszerűen!