Siófokon is kifutóra vonult a Sugarbird

Hirdetés


Nyár, Balaton part, gyönyörű nők, fantasztikus ruhák. Egy tökéletes hétvége, ahol hölgyeknek és uraknak egyaránt akadt látnivaló. Siófok újonnan megnyílt bárjában különös meglepetésben lehetett része a szórakozni vágyóknak. Csinos modellek vonultak színpadra az este folyamán, a pontot az i-re pedig a Sugarbird szépséges lányai, azaz Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina tették fel.

A Covergirls igazán forró hangulatot varázsolt legújabb divatbemutatóján, a siófoki Tesók Cafe&Bar szezonnyitóján. A közönség remek hangulatban csodálhatta meg a legújabb ruhakreációikat, amelyeket nem csak a csinos modellek, hanem a divatmárka képviselői is felvonultattak a színpadon. Az esemény sztárvendégeiként ugyanis Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina kápráztatta el az érdeklődőket.

Hirdetés

A három csinos hölgy a divatshow után a pult mögül kínálta a Bock Józseffel közösen megálmodott borkülönlegességeket a vendégeknek. Dukai Regina párja Feczesin Róbert, az olasz Brescia csapatának focistája is a lányokkal tartott a siófoki eseményre. A bemutató után a hírességek is belevetették magukat az éjszakába, és hajnalig szórakoztak.

Hirdetés

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Így (nem) csajozik Baricz Gergő!

Demes Tomi nyáron veszíti el “szüzességét”